vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Godis Vegansk Godis

Vegansk Godis

Älskar du veganskt godis lika mycket som vi gör? Vilken tur för vi har ett stort och brett utbud av smaskigt vegangodis som passar sura, salta, beska och söta personligheter. Är du inte övertygad kan vi bara uppmana dig att testa! Du kanske inte har tänkt på det men flertalet av de gamla godingarna i godisdisken är faktiskt helt veganska. Varför inte beställa hem en klassiker eller testa någon ny sort, kanske kan den bli en favorit. Tack vare att vi har snabba leveranser har du dina söta godingar lagom till nästa soffhäng, halloweenparty eller födelsedagskalas.

Gillar du mest sega, mjuka eller hårda karameller? Oavsett vill vi uppmana dig att vara kreativ med ditt vegangodis. Använd något ur vårt stora sortiment när du exempelvis står i köket och bakar till ett kalas. Varför inte göra en smaskig vegantårta som du garnerar riktigt fint med vegangodis från någon av våra askar eller påsar? Vegangodis är också perfekt på barnkalaset när det är dags för godispåsar till barnen. Skippar ni påsar till var och en, för att istället servera ur stora skålar? Inga problem, du hittar även större förpackningar som dessutom har ett bra pris så att alla kan få äta så mycket som de orkar. De är ju trots allt inte kalas varje dag! OBS, storpacken är tillåtna att beställa även om du vill ha hela lådan för dig själv!

Vi gillar saker som sticker ut lite extra och inte följer strömmen. Därför hittar du också veganskt godis som ser ut som något helt annat än just godis. Perfekt när du vill spela någon ett spratt! Det blir ett garanterat roligt inslag i vardagen och kommer liva upp stämningen en liten stund. Just lekar och aktiviteter är en perfekt kombo tillsammans med vegangodis. Förutom den klassiska fiskdammen där barnen kan få napp med allt från små tablettaskar till egengjorda påsar med lösgodis, finns även en hel del lekar för större barn och vuxna. Ett tips är att lägga olika typer av veganska godisbitar på en tallrik och låta personen med bakbundna händer försöka äta så många bitar som möjligt under en viss tid. Vinsten? Ja, mer karameller förstås. Tack vare att godiset är veganskt passar det inte endast för dig som väljer en vegansk livsstil utan även för dig som behöver välja bort exempelvis gelatin av religiösa skäl eller mjölkprodukter på grund av allergi.

Önskar du att få möjligheten att besöka din barndom igen? Nu kan du! Nåja, åtminstone kan en vegansk godissort som var populär under ett visst årtionde framkalla känslan av att du åter är sju år gammal, att livet leker och att framtiden ligger framför dig. Vilket veganskt nostalgigodis i vårt sortiment skapar denna känsla hos dig?

I utbudet hittar du allt från välkända varumärken som har funnits så länge du kan minnas, till nya och spännande varianter som vi tycker passar in i vårt utbud och våra hårda krav gällande kvalitet. Tack vare att du handlar ditt vegangodis online sparar du inte bara tid på att slippa springa i affärer, du har dessutom en bra översikt på vilka produkter som faktiskt är veganska utan att behöva lusläsa alla innehållsförteckningar i hela butiken.

När du handlar vegangodis online hos oss på Partykungen lovar vi fräscht godis som håller en hög kvalitet på både smak och ingredienser. Dessutom har vi snabba leveranser så att du kan stilla ditt godissug så snart som möjligt. Det finns med andra ord inga skäl till att inte unna dig själv eller överraska någon som behöver piggas upp med en söt godbit.
Läs mer