vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kalasgodis

Lika viktigt som själva födelsedagstårtan är givetvis godiset att fylla godispåsarna med! De små gästerna på barnkalaset förväntar sig inget mindre än det smaskigaste som godishyllan har att erbjuda, och för att hjälpa dig på traven har vi samlat allt på samma plats. Kika in vårt fantastiskt roliga och unika sortiment av kalasgodis att dela ut till barnen!

Godis med leksaker


Godis handlar trots allt inte bara om smaken, även om vi föredrar smaskigt godis. För barnen är godisätandet en hel upplevelse och därför har vi sett till att fylla vårt godissortiment med mängder av godbitar som kommer med både leksaker och roliga överraskningar. Allt från de tidlösa PEZ-figurerna till häftiga pop up-klubbor och de klassiska Kinderäggen är bara några av alla roliga presenter som passar utmärkt att dela ut till barnen som firar födelsedag!

Hos oss hittar du allt godis till fiskdammen!


Letar du efter roliga godissorter och lösgodis att fylla kalaspåsarna med, eller vill du spara tid med redan fyllda godispåsar? Hos oss hittar du allt från chokladpengar och godishalsband till skattjakten, till färdiga godispåsar med mixar av barnens godisfavoriter att dela ut i fiskdammen. Välj mellan sött, salt eller surt – vi har allt godis du behöver för ett lyckat barnkalas!

Välkommen in och fynda kalasgodis online!
Läs mer