vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Godis Tuggummi och Pastiller

Tuggummi och Pastiller

Är det inte dags att motionera käkarna och fylla munnen med smaken av härligt tuggummi och pastiller? Känner du kanske för att impa på någon med en snygg bubbla? Sötsaker, tuggummi och pastiller hör till när det är kalas, det håller nog de flesta med om. En skål med godis och roliga tuggummin är också ett uppskattat inslag på mässor och andra events. Fyll dina lager här på Partykungen om du vill ha de godaste smakerna och lägsta priserna på tuggummi och pastiller av högsta kvalitet.

Vi har alla våra personliga favoriter när det gäller tuggummi och pastiller. Många av oss gillar framförallt de sorter som fanns i butikerna när vi själva var små och väljer alltså vårt godis av nostalgiska skäl. Vi på Partykungen har sett till att fylla upp våra lager med många vintage-smaker och sorter av tuggummi och pastiller som kan vara svåra att hitta i vanliga butiker. Självklart har vi även de senaste smakerna från de mest omtyckta varumärkena i branschen av tuggummin och pastiller som är populära bland kidsen.

I vårt stora sortiment hittar du även tuggummi och pastiller utan socker och de som gör din andedräkt till en frisk fläkt.

Ska du iväg på en temafest eller en maskerad, kanske ett halloweenparty? Då är det lämpligt att inte bara tänka på vilken dräkt du ska bära. Se till att komplettera med detaljer som får din outfit att lyfta. Där kommer tuggummi och pastiller extra väl till pass hävdar vi på Partykungen. Om din karaktär är rökare funkar tuggummi-cigaretter bäst medan tuggummin som är extra bra för att blåsa stora bubblor med är ett måste för andra karaktärer.

Tuggummi och pastiller som funnits länge har ofta en förpackning som känns retro på det rätta sättet om du ska på en fest inspirerad av en viss epok. Att ha en tablettask i fickan är kult!

På barnkalas är det kutym att ge bort tuggummi och pastiller samt andra godsaker i godispåsar som barnen får ta med sig hem. Låt barnen plocka ihop sina egna godispåsar genom att de får välja ett bestämt antal godisbitar som dukats fram i en godisbuffé. En annan populär variant är att ordna en fiskdamm så att barnen får ta del av en liten aktivitet i samband med utdelningen av tuggummi och pastiller.

Vi på Partykungen vill gärna slå ett slag för lite mer avancerade lekar med godistema. Vad sägs om att tävla i vem som känner igen flest smaker, kan blåsa flest godkända bubblor på kortast tid eller kanske helt enkelt kreera den största bubblan? Vad passar bättre som pris i en sådan tävling än ett storpack med tuggummi eller pastiller. Ja, egentligen passar godis perfekt som pris i alla tävlingar på fester och kalas. En skämtsam tävling för barnsliga vuxna deltagare kan vara att se vem som får plats med flest tuggummin i munnen! En sådan tävling är kanske roligare att se på än att delta i så välj ut två deltagare du tror passar för en utmaning, så kan alla andra garva åt spektaklet!

För att se vad ett paket med tuggummi och pastiller innehåller är det bara att klicka på produktbeskrivningen. Då får du fram en förteckning över alla ingredienserna så att du kan försäkra dig om att även gäster med allergier eller specialkost kan äta av produkterna. Bunkra upp med storpack av skojiga tuggummin och pastiller inför nästa fest eller fräscha alternativ om du använder tuggummi för att förbättra din munhygien i vardagen.
Läs mer