Choklad

Mjölkchoklad, vit choklad eller mörk choklad? Eller är du kanske lite mer av lyxig finsmakare som föredrar exklusiv choklad fylld med fin likör, så kallat vuxengodis? Smaken är som baken, men vi kan alla enas om att chokladen har en självklar plats i godispåsen – och på så vis även våra hjärtan. Hos oss hittar du choklad till såväl fredagsmyset som choklad av den finare sorten att ge bort som present!

Partykungens utbud av choklad består av över 500 artiklar som passar perfekt till kalas, fester eller bara en helt vanlig lördagskväll framför teven. Klicka hem amerikansk, svensk, italiensk, finsk, tysk eller varför inte schweizisk choklad från oss på Partykungen och njut av att slippa trängseln i godisbutiken! Här får du dessutom ett betydligt roligare och bredare utbud än vad du får i affären.

Ska du ställa till med barnkalas och planerar att underhålla de inbjudna barnen med fiskedamm? Då passar det ju utmärkt att klicka hem godiset till godispåsarna i samma veva som du köper hem kalasets dekorationer, dukningsgrejer och maskeraddräkter. I vårt utbud av choklad hittar du till råga på allt chokladbitar som kan passa temat på kalaset! Kanske chokladpengar med LOL-tema eller chokladägg med Madagaskar-, Blaze-, Hot wheels- eller Paw Patrol-tema? Såklart erbjuder vi även chokladmedaljer som du kan ge bort som pris till alla barn när de deltagit i en rolig lek. Vi har också massvis av skojiga chokladprodukter för julen och påsken i form av chokladkaniner, chokladkycklingar och chokladtomtar. Om du istället ska ställa till med halloweenfest erbjuder vi givetvis passande godbitar för detta – vad sägs om läskiga men väldigt smarriga chokladögon? Här hittar du även chokladrosor och chokladhjärtan som du kan ge bort på alla hjärtans dag.

Choklad är mycket uppskattat att ge bort som gåva till en stor gottegris. Vi har en mängd olika chokladprodukter i lite lyxigare former som passar perfekt som gå bort-present eller som omtänksam gåva till någon du tycker om. Om din kompis älskar Harry Potter kan du hitta den kända chokladgrodan från filmerna, eller varför inte en cool trollstav i choklad? Här hittar du även den mest exklusiva lyxchokladen i form av Baileys- eller Famous Grouse-chokladtryfflar och Jack Daniel's-choklad i olika former. Det här är bara en bråkdel av alla kreativa och smarriga chokladbitar vi erbjuder på Partykungen, så ta en närmare titt i vårt sortiment och känn hur det automatiskt börjar vattnas i munnen. Klicka hem alla viktiga godbitar till kalaset, festen eller bara till dig själv. Du förtjänar det!
Läs mer