Hem
Godis & Läsk Godis Sockerfritt Godis

Sockerfritt

Vi hävdar att sockerfritt godis är lika gott som sin sockrade motståndare, och dessutom mår du extra bra inombords när du inser att du har sparat massvis med kalorier till annat gott! Det har dessutom blivit extra trendigt med sockerfritt godis och det är klart att vi vill vara trendiga! De allra flesta godistillverkare satsar numera på att erbjuda sitt godis även utan socker och det är toppen tycker vi.

Smaka sockerfritt godis med en gång och upptäck charmen du också. Låt exempelvis nästa barnkalas bli sockerfritt, eller bjud släkt och vänner på ett sockerfritt med sött kalas av rang! Vi jobbar hårt för att du ska kunna köpa allt godis du behöver till festen hos oss. Prova sockerfritt godis idag och du kommer aldrig att gå tillbaka till det med socker i. Eller så kompletterar du bara vanligt godis med sockerfritt godis. Lika gott för smaklökarna som för samvetet!

Varför inte satsa på att göra hela nästa barnkalas sockerfritt? Men schhh, säg inget till barnen för all del! Håll mun! De kommer ändå inte märka någon skillnad. Gör det till en utmaning för dig som förälder. Ett practical joke i all välmening för barn utan ont i magen efter för mycket socker. Du kan göra en sockerfri tårta med sötningsmedel istället för socker, fyll sedan gräddtårtan med frukt och du kommer ha dussinvis med nöjda barn som ber om en bit till. Ordna sedan en fiskdamm (du hittar såklart tillbehören till detta hos oss också) med påsar fyllda av sockerfritt godis där varje barn får en egen påse med gott-gott! Hos oss hittar du riktigt gott sockerfritt godis som kommer göra dina barn och deras kompisar mer än nöjda! Blir det något över passar sockerfritt godis såklart toppenbra även till föräldrarnas fredagsmys.

Visste du att du kan göra världens godaste sockerfria efterrätt med sockerfritt godis från Partykungen? Våra populära sockerfria skumbananer blir enkelt till en lyxig pannacotta med smak av banan. Koka bara upp en halvliter grädde tillsammans med en vaniljstång skuren itu längst ledden. Plocka sedan ur vaniljstängerna och smält ner två nävar med sockerfria skumbananer i grädden. Häll upp i fina glas och ställ in i kylen tills de har stelnat. Servera dem sedan och njuuuuuut! Detta rekommenderas varmt till alla tillfällen, festliga som vardagliga, när ni vill lyxa till det litegrann.

Var shoppar man egentligen bäst? Vi på Partykungen tycker att det självklara svaret på den frågan är: I hemmets lugna vrå, förstås. Och detsamma gäller såklart sockerfritt godis. Klicka hem sockerfritt godis online hos oss och få det levererat direkt till din brevlåda. Sen är det bara att hugga in på godbitarna! Överraska barnen med en godisbit efter middagen vilken dag i veckan som helst eller smyg fram en skål med sockerfritt godis när barnen har somnat. Mums! Äntligen kan du unna dig godis när du vill utan att ha dåligt samvete efteråt. Hur bra är inte det? Party varje dag, så vill väl vi alla leva!
Läs mer