vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Godis Amerikanskt Godis

Amerikanskt godis

USA - landet där guld flyter i floderna, äpplen är stora som badbollar och amerikanskt godis smakar som en bit av himmelriket. I alla fall det sista påståendet är sant, det är något alldeles speciellt med amerikanskt godis. Det är inte bara roligt att äta i och med att många sorter liknar något annat som en maträtt, kroppsdel eller ett djur. Det ger också mersmak. Har du väl börjat äta amerikanskt godis är det svårt att sluta. Att åka över Atlanten varje gång du blir godissugen är dessvärre inte särskilt hållbart. Vilken tur då att du hittar ett stort lager av amerikanskt godis online till riktigt låga priser här hos Partykungen.

Utbudet av amerikanskt godis är helt enormt vilket bara är tur då du alltid hittar nya sorter att upptäcka. En del är mer välkända än andra och vi försöker alltid ha ett varierat utbud av allt från omtyckta chipsmärken, färgglada små pastiller och styckbitar som du äter i ett par tuggor till mera annorlunda varianter som är svåra att få tag på någon annanstans. Mycket av godiset är knasigt och kul, precis som vi är. Därför passar det extra bra på just våra hyllor. Både förpackningarna och godiset i sig självt är färgglatt, detaljrikt och fartfyllt. Det är alltid något som händer, något blinkar, något som poppar eller något som förvånar. Livet blir helt enkelt lite roligare med amerikanskt godis.

Ett riktigt klassiskt men trendigt amerikanskt godis är chips. De första chipsen sägs ha uppfunnits i mitten av 1800-talet av en man med namnet George Crum. Till vem som än uppfann denna spröda lilla skapelse säger vi ett stort tack och fortsätter förundras över alla härliga smakkombinationer som idag finns på marknaden. En påse chips kanske du delar med någon annan men du hittar också många olika typer av stycksaker som kan vara riktiga energiräddare på eftermiddagen när blodsockret är nere vid fotknölarna. Det är mer regel än undantag att huvudingrediensen i dessa är choklad tillsammans med något krispigt, salt eller mjukt. De olika texturerna och smakbrytningarna skapar magi i munnen. Vilken blir din favorit?

Tillhör du kategorin som slentrianköper de vanliga godisbitarna inför fredagsmyset? Du är inte ensam men bjud smaklökarna på något annat nästa gång. Bjud in till en temafest där det stora landet i väst får stå i centrum för en kväll. Lyssna på Elvis eller countrymusik, på med cowboyhatten och bjud på ett stort smörgåsbord av amerikanskt godis där allas smakpreferenser får sitt lystmäte. Tack vare våra låga priser kan du köpa gott om sorter och bjuda in alla dina vänner. Passa på att fixa lite roliga tävlingar som vem som kan få in flest chips i munnen samtidigt och vem som kan äta flest godisbitar på tid utan att använda händerna.
Läs mer