Scleralinser

Vill du ta maskeradkostymen ett steg längre är det scleralinser du ska komplettera din outfit med! De här linserna är något utöver det vanliga och kommer utan tvekan få dig att vinna alla maskeradtävlingar du deltar i! Det speciella med scleralinser är att de också förändrar utseendet på ögonvitan, och inte bara på ögats iris, till skillnad från klassiska färgade linser. Det innebär att du med hjälp av scleralinser kan åstadkomma en enorm förändring av det som sägs vara själens spegel – dina ögon. När du letar efter det där allra sista komplementet som ska göra din maskeradklädsel till en riktig vinnare vet du att du hittar de scleralinser du behöver här hos oss på Partykungen!

Ett par helröda scleralinser kommer få dig att bli den mest skrämmande personen på hela planeten och gör sig alldeles perfekta när det är dags för halloween. Du kanske tänkte gå som en blodtörstig vampyr som är läskig att titta på? Kanske du föredrar det som är något mer mystiskt och obehagligt istället? Varför inte välja ett par helvita scleralinser som gör att ditt eget öga försvinner totalt! Den du pratar med kommer titta in i två helt vita ögon, riktigt obehagligt med andra ord. De är ju dessutom perfekta om du vill kunna spana på den där personen du är lite intresserad av i smyg utan att hen lägger märke till det, bra va?

Vi har också scleralinser som får dina ögon att se blodsprängda ut. De kanske lämpar sig när du försöker övertyga arbetsgivaren eller din lärare om att du är på tok för trött för att göra minsta lilla grej till. De passar också lika bra när du vill se lite extra spexig ut en utekväll i goda vänners lag. De heltäckande scleralinser du hittar hos oss kommer med en mängd olika valmöjligheter och passar att använda när du vill se speciell ut och väcka uppmärksamhet! Man brukar ju säga att ögonen är det första man tittar på när man ser en annan människa, så varför inte göra dina egna ögon till något man absolut inte kan slita blicken från?

När man ska stoppa något i ögat vill man ju naturligtvis veta att det inte skadar ens iris eller syn! Det har vi på Partykungen redan tagit ansvar för åt dig. Vårt sortiment innehåller enbart linser som inte är skadliga utan som har rätt CE-märkningar och som inte torkar ut ögonen. De flesta av scleralinserna kommer du dessutom kunna använda flera gånger så länge du förvarar dem korrekt. Kom bara ihåg att använda ordentligt med linsvätska på dina scleralinser så att de inte torkar ut i förtid och får din blick att krackelera.

När du är på jakt efter heltäckande linser är det hos oss på Partykungen som du hittar det du letar efter! Det skadar ju inte ögat att se livet från den ljusa sidan, så köp scleralinser hos oss så vågar vi lova att du kommer sätta fart på alla tillfällen i livet både för dig själv och för alla som får äran att betrakta dina spektakulära ögon!
Läs mer
5 träffar