vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
crazylinser-blind-white-1
Kundbild
kb-crazylinser-blind-white-1
Kundbild
kb-crazy-linssit-blind-white-1
Kundbild
kb-crazylinser-blind-white-28073-1

Crazylinser Blind White

199,90 kr

I lager (50+ st)

Komplettera med

Blek hy, vita kläder, vita skor och silvergrått hår. Din outfit till årets halloweenmaskerad är i princip klar men du saknar det där lilla extra. Det där som får folk att reagera mer än att bara säga "åh vad fin du är!... vad är du för något?"

Med de här crazylinserna kommer hela du att vara alldeles vit och blek och folk kommer inte att ställa frågan, trots att det är lite oklart vad du föreställer, utan de kommer bara att acceptera att du har kvällens coolaste outfit. "Tom blick" har precis fått en helt ny betydelse.
På grund av att din syn försämras drastiskt av den här linsen så kommer du knappt att kunna se alla de andra gästernas fantastiska outfits, vilket i och för sig innebär att du kommer att ha den snyggaste outfiten som du själv sett under kvällen. Det finns för och nackdelar med allt. Men få inte för dig att ta en joggingrunda i skogen eller springa efter bussen med de här linserna på. Du kommer att få uppleva en stund i blindo, och det är inte busenkelt.

Crazylinser Blind White är en partylins utan styrka som passar till alla ögonfärger. Linserna ger effekten av att ditt öga är helt vitt (beroende på din egna ögonfärg kan det synas igenom en aning så att effekten istället blir blekt och inte helt vit). Den här linsen är inte lämplig att använda i båda ögonen samtidigt i och med att den förblindar dig nästan helt.

Information
  • One size, passar de flesta
  • Baskurva 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm
  • CE-märkt enligt ISO9001, hög kvalité
  • 12 månaderslins, använd i upp till ett år
  • Levereras parvis i tätsluten förpackning
  • Komplettera med linsvätska för bättre hållbarhet
  • Rekommenderas från 18 år.
  • OBS! De här linserna gör att din syn försämras drastiskt under tiden du bär dem, de är därför inte lämpliga att använda i båda ögonen samtidigt i och med att den förblindar dig nästan helt!
  • Obs! Vänligen läs de medföljande instruktionerna innan användning 
Art.nr 28073-1
Kopiera OK

Omdömen

139

Frågor & svar

2

Kundbilder

3

Taggar