Kondomer

Behöver du fylla på nattduksbordet med kondomer? Alla har inte turen av att bo i en storstad och därmed få vara anonyma. Nej, många av oss bor i en liten ort där det inte känns jättekul att handla kondomer hos den lokala ICA-affären (där pappas kompis jobbar). Varför inte slippa det samtalet och beställa dina kondomer online istället?

Kondomer är det enda preventivmedlet som skyddar mot såväl könssjukdomar som oönskad graviditet. Dessutom finns det mängder av spännande varianter och självklart humoristiska kondomer för dig som vill släppa nervositeten och istället skratta lite. Vi erbjuder kondomer med roliga förpackningar och med humoristiska motiv. Ja, det finns kondomer för alla tillfällen.

Kondomer online som förhöjer känslan – Den som ständigt gnäller över att kondomer tar bort känslan, har inte testat rätt sort. Här kan du utan problem hitta kondomer som inte bara gör sexet säkrare. Men som dessutom gör upplevelsen ännu skönare – för bägge! Vi säljer bland annat RFSU:s populära Power Boost kondomer, de erbjuder mängder av olika sorter så att du lätt kan välja en storlek som passar. Dessutom tillverkas det ju även kondomer med knottrig och räfflad yta samt med särskilt glidmedel som förstärker erektionen, ökar den sexuella njutningen och som ger en betydligt mer intensiv känsla. Du som tycker att ”det inte finns tillräckligt stora kondomer”, har förmodligen inte testat Grande eller Grande XL kondomer, dessa har gott om utrymme.

Kondomer av hög kvalitet – Kondomer är superviktiga och kan göra sexet betydligt mer njutbart. Samtliga av våra kondomer online är rigoröst testade (fråga inte hur) och är helt säkra. Sedan är det helt enkelt upp till dig att välja ut vilken storlek du vill ha, om du vill ha någon särskild funktion som ökad erektion, förhöjd känsel eller liknande samt om du vill ha ett särskilt varumärke. Se till att ladda på förrådet så du alltid är redo för mysiga ”Netflix-kvällar”.

Att dra fram en anonym kondom ur fickan känns inte särskilt glamoröst. Satsa på ett par fräckare kondomer! Vi har både humoristiska och snygga förpackningar att välja bland. It’s all in the details! Och kom ihåg att inte använda gamla kondomer som legat i plånkan i tio år. Kondomers livslängd är cirka fem år, under förutsättningen att de legat mörkt och orörda.

Oavsett om du letar efter ragg eller om du och din partner vill krydda upp stämningen, har vi allt du behöver. Förutom vårt stora sortiment av kondomer i alla tänkbara storlekar, texturer och dofter, har vi även spel som förhöjer lusten. Skapa den rätta stämningen med musik, tända ljus, ett fräckt litet kortspel och BAM! Där var det dags för kondomen.

Hos oss på Partykungen har vi allt du behöver för den perfekta dejten, och den perfekta natten... Klicka hem kondomer av välkända leverantörer som samtliga håller hög kvalitet. Att oroa sig över könssjukdomar och graviditet är totalt onödigt. Ha kul och njut till fullo med våra kondomer istället. Paketet kommer från Partykungen så det väcker ingen uppmärksamhet.
Läs mer
6 träffar