Glidmedel

Om du vill göra det extra skönt i sänghalmen så bör du prova på några av våra exklusiva och prisvärda glidmedel. Denna substans minskar friktionen och har en hel del användningsområden, så släpp loss fantasin och ha en skön stund för dig själv eller med din partner.

Är du singel, börjar det närma sig en årsdag med din partner eller har du helt enkelt ett hälsosamt och aktivt sexliv med flera nära vänner? Våra glidmedel passar för folk i alla åldrar och preferenser. Oavsett vem du gillar att leka med så förtjänar du en så skön stund som möjligt, och det betyder att du bland annat vill minska glidmotståndet.

På Partykungen har vi samlat några av våra absoluta favoriter när det kommer till glidmedel. Det betyder att du lekande lätt får tillgång till hela vårt sortiment och får hem ditt nya glidmedel med blixtfart. Vi har massor av glidmedel i olika dofter och smaker, som kan garantera dig en mer intensiv stund som får dig att känna njutning på ett helt nytt sätt.

Det ska inte behöva vara särskilt komplicerat att förbättra sitt sexliv, god kommunikation och några praktiska hjälpmedel är oftast allt som behövs! Våra behagliga glidmedel är precis det du behöver för att ta dina sköna stunder till en ny nivå.

Har du hamnat i en tråkig rutin med din partner och vill finna ett nytt sätt att krydda era intima stunder? Varför inte testa på glidmedel med goda dofter som kommer att sätta en uppskattad twist på ert nästa möte? Kläm ut en klick och använd för lite extra glid och det kommer inte ta lång tid innan ni väcker grannarna!

Våra glidmedel har många olika användningsområden, men för att hjälpa dig på traven har vi satt ihop en lista för att inspirera dig:

Glidmedel till sexleksaker – Sexleksaker är ett bra sätt att lära känna din kropp på egen hand, men fungerar också toppen när du vill addera lite extra krydda till dina parlekar. Vuxenleksaker saknar dock det naturliga glidmedel som behövs för att det ska kännas extra skönt, så använd dig av en klick glidmedel för att förbättra din upplevelse.

Glidmedel med extra glid – Vi har glidmedel med olika nivåer av glid, allt för att du ska hitta en variant som passar dig perfekt. Är du naturligt torr så kanske du behöver något lite extra, och självklart hittar du sådana varianter hos oss. Vattenbaserat eller silikon? Vi har alla olika preferenser så testa dig fram tills det känns helt rätt.

Alla våra glidmedel är testade och godkända för att vara skonsamma mot kroppen, och innehåller därmed endast noggrant utvalda ingredienser som är snälla mot ditt underliv. För oss är det viktigt att du njuter, så ta alltid en närmare titt på innehållsförteckningen för att garantera dig om att du hittar rätt variant för dina behov. Ätbart, superglid eller bara en liten skjuts i rätt riktning? Vi har något som passar alla!
Läs mer