Barbord

Du behöver inte ha en bar för att njuta av ett barbord! Här kan du hitta prisvärda barbord som förvandlar rummet till en professionell bar. Bjud hem vänner och familj och se för guds skull till att lära dig göra åtminstone tre drinkar! Servera med salta nötter och ställ fram på barbordet. Det bästa av allt? Vi erbjuder portabla barbord. Vad är då det? Precis som namnet antyder är våra portabla barbord superlätta att packa ihop och ta med sig överallt. Överraska polarna på stranden i sommar genom att helt plötsligt dra fram en bardisk på playan. Du kommer bli populär! Dessutom är det en perfekt isbrytare – ”Hallå där, får det lov att vara en drink?”. Ja, det blir inte annat än succé.

Ett barbord är ett högt och smalt bord som man står vid eller sitter vid på barstolar. Oavsett om du håller på att inreda hemmet och försöker fixa till hemmabaren, eller om du helt enkelt pyntar inför årets fest, har vi barbord för alla. Se till att även pimpa ditt barbord med våra roliga tillbehör. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en professionell bar i ditt eget hem. Fyll på med shakers, snygga glas, kapsylöppnare och kanske snopptandpetare till tilltugget?

Dessutom behöver du ju coola skyltar att pimpa barområdet med! Häng upp retroinspirerade plåttavlor med texter som ”Cold beer” eller roliga varningsskyltar i stil med ”Spritflaskor förs i säkerhet vid brandfara”. Ja du fattar, vi har alla viktiga komponenter för en framgångsrik bar. Och allt börjar vid bardisken. Våra barbord håller hög kvalitet och har såklart det där lilla extra. Vi heter inte Partykungen för intet. Vad sägs om ett barbord med integrerad LED-belysning?

Du vet hur det är, singlarna vallfärdar alltid till baren. Så varför inte skaffa ditt eget barbord att hänga vid? Letar du efter en snygging? Då vet du var du ska hålla till. Ett barbord har dessutom dold förvaring bakom, där du kan förvara is, glas och drinktillbehör. Givetvis behöver du även drinktillbehör som rörglas, mätglas, barsked och muddler. För att inte tala om glas att servera dina drinkar i. När du väl skaffat ditt barbord behöver du förbereda dig på att du kommer få en ny identitet. Förmodligen kommer du ägna dygnets alla timmar bakom baren, putsandes med en trasa för att få allt att skina. Ett tips är att skapa ett tema. Klassiker som Hawaii-barer eller sportbarer är såklart säkra kort. Men vad sägs om en bar med pirattema, eller kanske superhjältetema? Vi har alla tillbehör du behöver som roliga muggar och glas med olika motiv.

Hos Partykungen behöver du aldrig bli ruinerad. Vi säljer riktigt grymma barbord till överkomliga priser. Dessutom alltid med smarta funktioner och det där lilla extra. Du vill ju att din bar ska locka till sig coola människor. Barbord online är utmärkt när det är du som ska hålla i festen. Föreställ dig gästernas miner när de kliver in hemma hos dig och upptäcker din alldeles egen hemmabar. Du kommer snabbt bli den populäraste personen i vänkretsen.
Läs mer
3 träffar