Vinställ

Till alla er vinälskare där ute som vet att uppskatta denna ädla dryck har vi givetvis ett flertal olika vinställ att erbjuda er. Hos oss finner du ett brett utbud av såväl klassiska som specialdesignade vinställ. Ett snyggt vinställ är inte bara en praktisk förvaringsplats för dina favoritviner utan också en mycket trevlig och elegant inredningsdetalj. Ett vinställ gör att du enkelt kan visa upp din organiserade vinsamling för vänner och bekanta samtidigt som det utgör en lyxig prydnad i köket eller i vardagsrummet.

På Partykungen hittar du vinställ i alla möjliga utföranden, former och stilar, vi har kort och gott något för alla smaker. Låt dig inspireras av våra vinställ och hitta just dina favoriter. Vill du helst ha ett vinställ som man fäster på väggen eller ett som står på golvet? Ska det vara högt eller lågt eller kanske roterbart? Ta en titt på vårt utbud och beställ sedan ditt nya vinställ online – enklare än så kan det inte bli.

Vi har ett gediget sortiment med många olika typer av vinställ som passar för alla sorters hem. Kanske har du länge velat investera i ett större vinställ, perfekt för vinfantasten och samlaren, eller föredrar du ett lite mer sparsmakat vinställ med plats endast för dina absoluta favoritflaskor?

Vi har även ett flertal vinhållare för endast en flaska i festlig och innovativ design som blir en läcker dekoration till middagsbjudningen eller festen. Dessa fungerar också bra som en rolig och personlig present till dina nära och kära; välj till exempel en vinhållare i form av en motorcykel till mc-knutten eller en vinhållare föreställande en gubbe i en gungstol till morfar eller farfar. Vi skulle bli förvånade om mottagaren inte uppskattar den gåvan!

Hur vet man då vilket vinställ man ska välja bland alla dessa olika modeller? Börja med att fråga dig själv om du vill att det i huvudsak ska vara roligt, praktiskt, elegant, modernt, klassiskt, lättviktigt eller mer robust. Nedan finner du några tips på olika varianter som vi hoppas kan vara till hjälp.

En både praktisk och stilfull klassiker är ett vinställ i trä som man kan bygga på allt eftersom vid behov. Man köper enkelt till nya sektioner som monteras ovanpå de befintliga – en mycket smart och användbar konstruktion som gör att man inte kommer behöva köpa ett nytt vinställ inom en överskådlig framtid.
För dig som vill ha ett lite mindre och lättare vinställ finns det flera coola vinställ som får flaskan att sväva i luften eller de i metall som varken tar särskilt mycket plats eller väger tungt. Dessa vinställ har en mer minimalistisk och cool design som passar för det moderna och funktionella hemmet.

En annan populär variant är vinställ som enkelt monteras på väggen. På så sätt blir vinstället både en lyxig inredningsdetalj samt en smart lösning för den som inte har obegränsat med golvyta. Vinställ för väggmontering finns i flera storlekar, med plats för olika mängd flaskor, du väljer själv det som passar dig bäst. Glöm inte att placera dina absoluta favoritviner längst ut på stället så att du lätt kommer åt dem när du får finbesök.
Läs mer