Neonskyltar

För dig som har eller drömmer om att starta ett eget café, en bar eller en restaurang kan vi rekommendera att piffa upp inredningen med snygga neonskyltar. Neonskyltar fungerar bra både som ljuskälla som sprider ett trivsamt sken samtidigt som det är en läcker inredningsdetalj. Det fungerar såklart även alldeles utmärkt om man vill piffa till köket eller vardagsrummet där hemma med neonskyltar som lyser upp och skapar en festlig stämning till middagsbjudningen eller festen!

En annan rolig sak kan vara att inreda garaget och göra om det till en skön mötesplats med biljardbord eller flipperspel. Givetvis passar det utmärkt att sätta upp ett par matchande neonskyltar för att skapa rätt stämning.

Inred med neonskyltar – Det sköna ljuset från neonskyltar skapar en mysig och gemytlig atmosfär, perfekt för en härlig kväll tillsammans med vännerna. Neonskyltar blir såklart också en cool dekoration som väcker dina gästers intresse och som kan bli en rolig inramning exempelvis till halloween-festen eller någon annan temafest. Våra neonskyltar passar lika bra i hemmet som till den professionella verksamheten. Låt neonskyltar sprida en mysig och nostalgisk känsla som kontrasterar mot det moderna och förhöjer känslan i rummet – ett vinnande koncept som kommer att uppskattas av dina gäster!

Uppgradera hemmabaren – Om du har en bardisk hemma, eller rentav äger en riktig bar som saknar det där lilla extra så är neonskyltar det du letar efter. Köp neonskyltar för att informera gästerna om kvällens drink eller hur mycket dricks du förväntar dig! Neonskyltar kan på ett enkelt och effektivt sätt skapa en behaglig känsla som för tankarna till exempelvis en klassisk amerikansk diner eller en lyxig nattklubb!

Gör dina egna neonskyltar – Det är både snyggt och trendigt att inreda med neonskyltar av olika slag. Med en neonskylt som du själv designar och skriver texten på kan du bejaka din egen kreativitet och skapa en helt egen skylt. Du skriver och målar enkelt med neonpennor och kan enkelt sudda bort texten och motivet med en trasa och skriva något nytt. Detta blir en alldeles unik och personlig inredningsdetalj som även utgör en trevlig ljuskälla. Lek med fantasin och skapa dina egna motiv som passar för olika tillfällen.

Kom ihåg med neonskyltar – Om du tillhör de som har lite svårt att komma ihåg saker kan du med fördel använda neonskyltar som du kan skriva på som en specialdesignad ”kom ihåg”-skylt. Skriv upp viktiga möten, inbokade tider hos frisören, eller varför inte en lista över det du ska handla. Med en neonskylt blir man helt klart mer inspirerad att hålla reda på allt än med en vanlig ”kom ihåg”-lapp.

Hos oss på Partykungen handlar du enkelt dina neonskyltar online och får dem säkert hemskickade. Neonskyltar är väldigt enkla att hänga upp eller ställa mot en vägg och passar utmärkt som present till de flesta. Tipsa gärna mottagaren om vad neonskylten kan användas till om hen ser frågande ut när paketet öppnats! Var du än väljer att placera dina neonskyltar kan vi lova dig att de kommer bidra till en snyggare och festligare känsla i rummet eller lokalen.
Läs mer