vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Skafferi Mellanmål & Snacks

Mellanmål & Snacks

Partykungen älskar det goda i livet, så givetvis har vi bunkrat upp med massor av härliga snacks som passar lika bra till mellis som frukost och soffmys. Här hittar du allt från krämig Nutella och crunchigt jordnötssmör till smaskiga bars och snack-packs av olika slag. Suveräna att ha med i väskan om du behöver fylla på med energi under dagen. Välj mellan Big Break müslibars med banan, choklad, kokos eller jordnötter, Kinder Happy Hippo med mjölk- och chokladfyllning, Nutella B-ready och mycket mer.

Om det börjar kurra i magen mellan målen är det perfekt att ha ett lager med smarriga snacks redo i skafferiet. När man är riktigt sugen vill man ju bara ha någonting att sätta tänderna i nu, nu, nu! Och vad passar då bättre än Nutella-snacks? Kanske knapriga brödsticks med Nutella-dip eller läckra våffelbars med len nötkräm i mitten?

Vi har även portionsförpackningar med ren, ljuvlig Nutella. Supergott att ringla över pannkakorna, bre på rostmackan eller hälla direkt i munnen – mums! En rejäl slev jordnötssmör lär också stilla begäret – bara att skyffla in i gapet, smacka på en PB&J-macka, blanda i smoothies eller ha som mumsigt tillbehör till morgongröten. Här finns stora burkar som räcker till många mellanmål!

Beställ dina snacksfavoriter online hos Partykungen och passa på att fylla skafferiet med goda mellanmål till smakfulla priser!
Läs mer