vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Barnkalas Dukning till Kalaset

Dukning till Kalaset

När du ska ordna med dukning till ett kalas för barn är det en god idé att plocka fram din mest kreativa sida. På Partykungen får du god hjälp på vägen! Vi erbjuder alla dukningsattiraljer du kan tänkas behöva till barnkalaset – exempelvis servetter, tallrikar, bestick och muggar. Utöver det kan du även välja och vraka bland unika sugrör, smarta hjälpmedel för servering och andra viktiga tillbehör för kalasbordet. Utforska vårt unika utbud av artiklar för dukning till kalas, och klicka hem allt du behöver för att skapa en inbjudande och lekfull kalasdukning.

Finns det några kända karaktärer som ditt barn älskar? Hundarna från Paw Patrol, de färgglada Babblarna, coola Spiderman, inspirerande Pippi Långstrump eller gulliga Greta Gris? Om så är fallet kan vi varmt rekommendera att du förgyller kalasbordet med till exempel servetter, sugrör eller tallrikar som har motiv av barnets favoritkaraktärer. Vi erbjuder givetvis även dukningsattiraljer med andra typer av teman som fotboll, djur eller gaming, samt mönstrade eller enfärgade dukningsprylar utan något specifikt tema. Oavsett om du ska ha ett helt vanligt barnkalas eller temakalas kan du alltså vara säker på att hitta det du söker i vårt sortiment.

En dukning till kalas för barn behöver inte bara vara estetiskt tilltalande – det är också viktigt att den känns inbjudande och lekfull. Om du vill att barnen ska sitta kvar vid bordet längre än några minuter är det alltså en god idé att tänka på hur du kan uppmuntra till härliga samtal och aktiviteter med hjälp av dukningen. Att använda dukningsprylar med motiv från barnens gemensamma favoritprogram eller favoritspel är en bra början. Du kan också placera en bordsduk av papper under alla dukningsattiraljer och dela ut pennor till barnen. Ett annat tips är att placera en liten goodiebag vid varje sittplats som till exempel innehåller små spel, pussel eller leksaker. Vi erbjuder mängder av snygga presentpåsar med olika motiv och mönster!

Ett kalasbord behöver förstås innefatta dukningsattiraljer som tallrikar och muggar, samt servetter att torka den kladdiga munnen med. Utöver det kan vi varmt rekommendera att du köper hem några fina ställ för kakor, godis eller snacks. Vi erbjuder till exempel klassiska kakfat av såväl papper som akrylplast i mängder av olika storlekar och färger. Om du ska servera donuts har vi även unika munkställ där du helt enkelt hänger upp godsakerna på små pinnar. Du finner dessutom godisställ som föreställer glassbilar, muffinsställ som föreställer spökhus och mycket mer. Klicka gärna runt bland de smarta underkategorierna för att hitta precis det du söker. Partykungen har också en smart filtreringsfunktion som gör att du enklare kan sålla mellan olika tillverkare och färger. Välkommen!
Läs mer