vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Sugrör till Kalas

Måste man verkligen duka med sugrör i glasen eller pappersmuggarna på kalas? Kan man inte bara dricka som vanligt? Det gör man ju alla andra dagar. Men ja, ja, ja och nej, nej, nej! Man måste faktiskt ha sugrör på kalas. Det är en liten men viktig detalj, och det är just de små detaljerna som gör kalaset perfekt. Hos oss hittar du ett brett utbud av sugrör i olika färger, material och storlekar. Häng med så berättar vi mer!

Tänk dig att du har bjudit in dina bästa vänner på kalas. När de kommer står du redo med en bricka med välkomstdrinkar. I varje drink har du stuckit ner ett sugrör som du valt för att matcha kalasets tema. För det är just det, sugrör finns i massor av olika färger. Här finns enfärgade sugrör i bland annat gult, rosa och blått. Här finns också randiga och prickiga sugrör. På en sommarfest kan du till exempel välja vit- och gulrandiga sugrör i saftglasen. På en babyshower eller ett prinsesskalas kan du välja rosa sugrör med små vita prickar och vill du verkligen imponera på dina gäster väljer du sugrör med motiv. Det finns alltså sugrör med små dekorationer på och dessa dekorationer kan föreställa allt möjligt. På rymdkalaset väljer du därför med fördel sugrör med planeter, stjärnor och raketer. Gillar du Alfons Åberg? Ja, då finns sugrör med Alfons och hans kompisar Viktor och Milla. Till unicornkalaset finns så klart sugrör med enhörningar och till halloweenfesten finns sugrör med svarta fladdermöss. Det finns helt enkelt sugrör med färger och motiv till alla fester och kalas. Skrolla igenom vårt utbud och välj de sugrör som passar till just till ditt kalas. Det blir en kul detalj på fikabrickan eller runt det uppdukade kalasbordet.

De flesta sugrör hos oss på Partykungen är tillverkade i papp. Det är ett mer miljövänligt alternativ jämfört med plastsugrör. Se bara till att sortera dem rätt när festen är slut och gästerna har gått hem. Vi har också sugrör i metall om du vill beställa sugrör som kan diskas och återanvändas. Sugrör i metall ger ett exklusivt och lite lyxigt intryck och när du ska diska dem kan du helt enkelt bara stoppa in dem i diskmaskinen. Du kan också diska dem för hand om du vill. När du köper sugrör i metall få du ofta med en liten minidiskborste som du använder när du ska diska dem för hand. Och en sak till! Det är lite konstigt, men all dryck, kanske inte te och kaffe men all annan dryck, smakar godare när de dricks med sugrör. Fråga oss inte hur det kan komma sig, det bara är så.

När du har valt sugrör är det dags att beställa allt annat som behövs till kalaset. Matcha gärna stilen på sugrören med papperstallrikar, pappersmuggar och servetter i samma färg och stil. Självklart erbjuder vi också ballonger, konfetti, girlanger och massor av andra kalasdekorationer. Du beställer allt enkelt och smidigt hos Partykungen!
Läs mer