Servetter till Kalas

När du planerar ett kalas eller en temafest är det viktigt att inte glömma bort alla detaljer som kanske känns små men som gör en stor skillnad. En av dessa detaljer är servetterna. En servett är ju så klart en mycket praktisk kalasprodukt. Du dukar med dem runt kalasbordet och dina gäster kan använda servetterna för att torka sig runt munnen eller för att torka av sina fingrar. Men servetter är så mycket mer än så! De är också en del av kalasdekorationen! På Partykungen finns ett stort utbud av servetter i olika färger och mönster så att du kan matcha ditt tema och skapa en enhetlig stil på kalaset.

Vi erbjuder alltså servetter i många olika färger, från klassiskt vita till mer livfulla färger som rosa, röda, gröna och blåa. Välj färg på servetter efter kalasets tema och skapa en skön atmosfär runt bordet. Om du vill skapa en speciell stil eller en mer personlig känsla kan du välja servetter med olika mönster och figurer. Du kan till exempel välja mellan mönster som blommor, prickar, ränder, stjärnor och hjärtan. Servetter med figurer passar perfekt på barnkalas. Här finns servetter med motiv av bland annat enhörningar, dinosaurier, prinsessor och superhjältar. Ska du fira en födelsedag med dina vänner eller med din familj kan du välja en servett som det står ”Happy Birthday” på.

De flesta servetter är fyrkantiga med raka kanter och vikta i tre lager. Det finns dock också servetter i andra former. Här kan du till exempel hitta servetter med en vågig kant, stjärnformade servetter och servetter som är formade som prinsesskronor. Eller vad sägs om runda servetter som ser ut som fotbollar till ett kalas med fotbollstema? Vill du skapa en mer exklusiv och lyxig dukning väljer du med fördel skimrande servetter i silver, guld eller roséguld. Ska du inte servera mat på ditt kalas utan endast bjuda dina gäster på fika finns också mindre kaffeservetter i olika färger, mönster och motiv.

Med rätt servetter kan du alltså skapa en enhetlig stil och förstärka kalasets tema. De ger helt enkelt lite extra färg och en personlig touch runt kalasbordet. Och så hjälper de ju till att hålla kalaset rent och snyggt också! Välkommen att beställa servetter på Partykungen som kan hjälpa dig att skapa det perfekta kalaset! Hos oss hittar du ett stort sortiment av servetter i olika färger, mönster och figurer. Valet är ditt och det finns något för alla smaker och stilar. Så glöm inte att beställa servetter här hos oss på Partykungen när det är dags att planera nästa kalas! Och du, självklart har vi också andra dekorationer som du kan matcha dina nya servetter med. Kolla gärna in vårt breda utbud av papperstallrikar, pappersmuggar och ballonger!
Läs mer