vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Barnkalas Dukning till Kalaset Papperstallrikar till Kalas

Papperstallrikar till Kalas

Ett lyckat kalas kräver god planering och organisation. Det är mycket som ska fixas, till exempel tema, inbjudningskort, dekorationer, kläder om det är en maskerad, mat, dryck och en snygg dukning. Men det är ju just därför Partykungen finns! Här finns allt du behöver till kalaset. Att bjuda på något gott är så klart viktigt, du vill ju inte att dina gäster ska gå hungriga. För att göra dukningen så snygg och enkel som möjligt rekommenderar vi papptallrikar. Det är den mest roliga, praktiska och bekväma lösningen för servering på kalas som finns. Nu kanske du undrar varför papptallrikar är roliga, praktiska och bekväma? Det ska vi berätta!

Papptallrikar är roliga eftersom det finns massor av olika designer att välja mellan. Vill du ha en stilren dukning finns enfärgade papptallrikar i många olika färger. Till ett bröllop kan du välja vita, till ett prinsesskalas rosa och till ett sommarkalas i trädgården kanske röda eller gröna. Vill du skapa en lyxig känsla runt bordet kan du välja papperstallrikar som skimrar i silver, guld eller roséguld. Planerar du ett kalas med ett särskilt tema finns tallrikar som matchar temat. Här hittar du till exempel svarta och vita tallrikar som ser ut som fotbollar, tallrikar dekorerade med dinosaurier till dinosauriekalaset och tallrikar med månar, stjärnor och planeter till rymdkalaset. Gillar du en speciell superhjälte eller har du ett favoritprogram på tv ska du spana in våra tallrikar med bland annat Spindelmannen, Batman, Musse Pigg, Pippi Långstrump, Greta Gris, Anna och Elsa från Frost och Paw Patrol. Papperstallrikarna som finns här på Partykungen har också olika storlekar och former. Det finns både stora och små tallrikar, och så finns det bland annat stjärnformade, åttkantiga och fyrkantiga tallrikar. Det finns till och med papperstallrikar som ser ut som ett prinsesslott!

Nu har vi visat att papptallrikar är ett roligt alternativ att duka med på kalas, men är de också praktiska och bekväma? Javisst! Att använda papperstallrikar på kalas är en smart lösning för att spara tid. Istället för att spendera en massa tid i köket med ett berg av disk kan du fokusera på att ha roligt och umgås med dina gäster. Det gör kalaset mer avslappnat och din stress kommer att minska betydligt. När alla har ätit upp kan du bara sortera tallrikarna i återvinningen och sedan gå tillbaka till dina gäster.

Papperstallrikar är alltså en dekorativ och tidsbesparande lösning när du ska servera dina gäster mat på kalaset. Kalasgästerna kommer att uppskatta ett festligt dukat bord med tallrikar som matchar kalasets tema. Bläddra runt i vårt stora sortiment och välj de tallrikar som passar bäst till ditt kalas. Du vet väl om att du kan matcha papperstallrikarna med andra kalasdekorationer? Här hittar du bland annat pappersmuggar, servetter, ballonger och konfetti. Välkommen till Partykungen!
Läs mer