vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Hattar Tiaras & Kronor

Tiaras & Kronor

Tiaras är smycken som bärs som en ståtlig eller söt huvudbonad. Inte minst av drottningar, prinsessor och andra mycket speciella personer och väsen. Billiga tiaror är ofta precis vad som behövs för att kunna ta leken till nästa nivå eller sätta pricken över i:et på en maskeradutstyrsel. Med en snygg tiara som passar till prinsessans klänning kommer ers majestät verkligen att skina och få uppmärksamhet i vilket sammanhang som helst.

En tiara kan vara såväl i gulligt rosa utförande som elegant i silver eller mer dramatisk och nästan skräckinjagande. Välj stil utifrån vad du vill uppnå. Här hos oss på Partykungen hittar du alltså inte bara klassiska tiaras för stora och små prinsessor. Vi har också lite mer udda tiaror som passar dig som vill klä ut dig till sambadrottning, isdrottning, spöke, superhjälte, elak häxa eller en övernaturlig fe. Då har vi bara gett några få exempel på vad du kan hitta inspiration till genom att kolla in våra snygga tiaras online. Söker du en tiara som passar en blivande brud på hennes möhippa eller till när du själv ska klä ut dig till något? Oavsett vilket har vi garanterat tiaran som just du behöver!

Många gör det misstaget att de glömmer att ha något på huvudet när det går maskerad, temafest eller en bjudning på halloween. Tänk på att huvudbonader, då inte minst snygga tiaror, syns mycket tydligt. De kan verkligen göra en stor skillnad i jakten på den perfekt utstyrseln som gör dig till balens eller maskeradens drottning.

Vi har inte bara tiaras gjorda för att få dig att se ut som en drottning, prinsessa eller huvudpersonen i en saga utan även mer lättsamma varianter. Till exempel tiaror med ett särskilt budskap i form av text eller tiaror med en lustig form. Botanisera bland våra tiaror online om du är ute efter en udda present eller något som gör så att du själv känner dig extra speciell vid ett visst tillfälle.

Du som tänker leka kung eller åtminstone klä ut dig till en behöver naturligtvis en krona. Kronor ger dig auktoritet och alla kommer att fatta direkt vad det handlar om när du skrider fram med en prålig maktsymbol på huvudet. Om du aldrig testat att vara kung för en kväll så är det faktiskt på tiden. Kronor förknippas av vissa med fantasy och europeisk medeltid. Faktum är att de funnits med i bilden även i modern tid och i många olika kulturer världen över. Vi har många billiga kronor för aspirerande kungar och drottningar i sortimentet.

Här på Partykungen har vi många tiaror och kronor att välja bland. Som du ser har vi inte bara tiaras med olika design utan även modeller i helt olika material. En tiara i papper är lätt att bära eftersom den väger så lite, uppblåsbara tiaras är oväntade och lockar till skratt. Tiaror i plast sitter ordentligt och kan tillverkas i så avancerade former att de nästan ser äkta ut. Många av våra kronor och tiaror är täckta med bling som får dem att gnistra i skenet från stearinljus eller under discolampan.

Tiaror och kronor är en klassiker på maskeradfesten men även för barnlekar och partyn för vuxna. Många av våra tiaras är “onesize” och passar både vuxna och barn. Vi har varit noga med att ta in tiaror utan vassa detaljer som någon kan sticka sig på. Passa på och köp tiaras online av oss till marknadens bästa priser!
Läs mer