Horn

Den perfekta maskeradklädseln kan man ofta åstadkomma med hjälp av små detaljer, exempelvis genom att använda horn. Det spelar ingen större roll om du strävar efter att vara den snälla vikingen eller den arga djävulen, med rätt par horn kommer du bli maskeradens höjdpunkt och göra succé bland alla du möter. För oss på Partykungen är just den här utstyrseln en självklarhet, och det är också orsaken till att du i vårt sortiment hittar allt från enkla till mer avancerade horn som du kan pryda din skalle med när det behövs. Du kan vända dig till oss oberoende av om det är maskerad, julafton eller halloween som står för dörren – vi förser dig med allt du behöver för att ha en bra dag!

Har du, liksom många andra, undrat över vad man egentligen ska klä ut sig till när man blir bjuden på en maskerad? Ett säkert kort är enligt oss att välja något som går ihop med den nordiska identiteten, och det är där vikingarna kommer in i bilden. Med vår hjälp kan du bli den modigaste, starkaste och fagraste av dem alla. Och den utstyrsel som vikingarna såg som självklar var förstås hjälmen med horn. Hos oss hittar du modeller med horn i olika storlekar och i varierande färger – allt för att du ska hitta din egen inre viking och kunna gå till maskeraden som en självklar stjärna!

Horn är inte bara bra för vikingar utan kan även användas i många andra syften. Vad sägs om att klä ut sig till en elaksinnad djävul med hjälp av svarta spetsiga horn som sitter på ett diadem? Eller också kan du välja modeller som har en annan färg som går väl ihop med resten av din kostymklädsel. Oberoende av vad du väljer kan du vara säker på att hornen blir pricken över i:et, den där lilla detaljen som behövs för att du ska känna att din klädsel är fulländad.

Vi vet att alla är olika och att alla önskar olika saker. Det är något vi alltid tänker på när vi utformar vårt sortiment av roliga festprylar! Därför kan både du som har ett stort eller litet huvud hitta horn som passar dig, utan att de skaver eller gör ont. Huvudsaken för oss är att du ska kunna använda dina horn en hel dag om som så krävs, utan att du får ont i huvudet eller att de ramlar av. Oavsett om du väljer små eller stora horn kan du vara trygg i att de inte bara sitter bekvämt, utan att de även kommer göra dig till en riktig höjdare på den fest du ska gå på!

Allt som är roligt är det bästa vi vet. Därför finns vi alltid till för dig som behöver hitta partyprylar eller maskeradkläder. Beställ dina horn hos oss för att vara garanterad både bra kvalitet, en snabb leverans och precis rätt look!
Läs mer