Baskrar

Baskrar har använts i många årtionden men har den senaste tiden kommit att bli en populär huvudbonad som fungerar prima till både vardag och maskerad. Vad tänker du på när du hör ordet basker? Några börjar genast tänka på hårdhudade militärer med stenhårda muskler och sträng blick, medan andra tänker på en karikatyr av en fransman, komplett med tunn mustasch och en baguette i högsta hugg.

Som du hör så har du högt i tak när det kommer till baskrar, så se till att sätta en snygg twist på din look eller maskeraddräkt med denna praktiska huvudbonad. På Partykungen har vi allt som du behöver för att inhandla de coolaste baskrarna till din fest.

Varför inte leka med tanken om dåtidens Paris och ställa till med en fransk fest med dina nära och kära? Tvinna mustaschen, ställ fram ostbrickan och se till att era baskrar sitter snyggt. Fransmännen vet hur man firar livet, så låt dig inspireras och ställ till med en rejäl fest – C'est la vie, monsieur!

Om du drömmer om coola baskrar i olika utföranden och färger ska du kolla in vårt sortiment där vi samlat våra absoluta favoriter. Dessa utstyrslar passar perfekt till den kommande maskeraden, speciellt om du vill ha en lätt och ledig maskeradklädsel som inte lämnar dig på ruinens brant.

Klä ut dig till fransman – Tidigare nämnda fransmän är kända för din kärlek till livets glada dagar samt deras snygga baskrar. Skaffa dig en outfit som du kompletterar med en snygg basker i mörk färg. Vi rekommenderar en av våra snygga lösmustascher om du inte kan få din egen att växa fram i tid. Slänga även på dig en randig tröja och VOILÁ! Baguette säljes separat i din lokala matvarubutik!

Klä ut dig till regissör – Varför göra det svårare än det behöver vara? Om du är känd för ditt något nördiga filmintresse så är det givet att du ska klä ut dig till en regissör med en snygg basker på huvudet. Komplettera din look med en filmklappa och en regissörsstol i högsta hugg. Vill du verkligen övertyga så måste du vara lite halv-lullig på din favoritdryck, men det tror vi att du klarar av! ACTION!

Klä ut dig till revolutionist – ¡Viva La Revolucion! Ta fram din inre revolutionär och frammana Che Guevaras spöke till din nästa fest. Denna look är enkel att fixa, se bara till att låta skägget och håret växa ut lite, klä dig i militärkläder och sätt en fet cigarr i mungipan. Revolutionärer dricker helst rött vin så se till att du har rikligt av denna dryck nära till hands under hela kvällen.

Klä ut dig till militär – Har du spenderat massor av tid på gymmet och vill ha en maskeraddräkt som framhäver dina bästa sidor? Klä ut dig till hårdbarkad militär i tighta kläder i kamouflagefärger och kladda på lite krigsmålning. För att komplettera looken behöver du en av våra snygga baskrar och ett par pilotbrillor. Här passar även en rejäl rambo-kniv eller en leksakspistol.

Köp dina baskrar online med hjälp av Partykungen. Vi har allt du behöver till nästa fest!
Läs mer