Flaskproppar

Hos Partykungen hittar du alla möjliga smarta lösningar för att täppa igen flaskor och skydda diverse festliga drycker. Vi har flaskproppar av olika typer och i olika snygga färger för att du ska kunna välja din egen favorit! Det är vinflaskor som allra oftast behöver täppas igen och förutom flaskproppar hittar du även antidropp-proppar och servitörskorkskruvar!

Om du är ensam ska du förstås kunna avnjuta ett glas vin utan att för den sakens skull behöva dricka upp hela flaskan. Flaskproppar är lösningen för dig som vill kunna avnjuta samma goda smak även dagarna efter att flaskan har öppnats.

Här finns lika spännande designer av flaskproppar - som exempelvis en Stormtrooper i rostfritt stål eller flaskproppen Glow Corks med en liten lampa som lyser i flaskan. Om du vill ge bort en fin present till en vinälskare är Wine Presentset ett fulländat set med allt du behöver för att ta hand om vinet på bästa sätt. Naturligtvis är lådan som omsluter alla smarta redskap utformat som en vinflaska!
Läs mer