wine-presentset-1
wine-presentset-2
wine-presentset-3
wine-presentset-4
wine-presentset-5

Wine Presentset

249 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Att dricka vin med sina vänner en varm sommarkväll, ja då är det happy days! Men, om du sitter där och inte får upp vinflaskan. Ja då blir det genast pinsamt och vännerna måste ta bussen hem. Minimera risken för haveri med detta presentset innehållandes korköppnare och allt som kan tänkas behöva till en vinkväll. Dessutom levereras alla tillbehör i en plastflaska liknande en riktig vinflaska.

Wine Presentset levereras styckvis, är tillverkad i plast/rostfritt stål och mäter cirka 7 x 7 x 32,5 cm stor. I flaskan (förpackningen) medföljer en wine pourer, anti drop-ring, vinstoppare, korkskruvsverktyg och folieskärare. Samtliga verktyg är tillverkade i rostfritt stål och blir en fin present eller julklapp till kompisen, mamma eller väninnan.

  • Material: ABS-plast, rostfritt stål
  • Mått: 7 x 7 x 32,5 cm
  • Innehåll: Wine pourer, anti drop-ring, vinstoppare, korkskruvsverktyg och folieskärare
  • Vikt: 440 gram