vinlada-i-lader-83191-4
wooden-wine-case-83191-3
wooden-wine-case-83191-2

Vinlåda i Läder Presentset

299 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Ingrid Kristina Maria
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Perfekt present
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Dags att bjuda på det finaste vinet? Då föreslår vi att du skippar plastpåsen och förvarar flaskorna i den här lyxiga boxen istället! Fyll den med diverse tillbehör så är du alltid redo att korka upp. 

Vinlåda i Läder Presentset är en lyxig låda att förvara vinflaskor och tillbehör i. Lådan är tillverkad i trä, klädd i högkvalitativt konstläder och kommer plats för två stycken normalstora vinflaskor, med extra utrymmen för tillbehör såsom vinöppnare, folieskärare, korkskruv etc (medföljer). Passar utmärkt som en elegant förpackning att ge bort flaskor i – eller som en lyxig förvaring av dina egna flaskor!

 • Material: Konstläder
 • Mått: 35 x 20 x 12 cm
 • Inkl. 1 x korkskruv, 1 x folieskärare, 1 x Droppring, Droppkork
 • Vinflaskor medföljer ej