vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Inflyttningspresent

Inflyttningspresent

Inflyttningsfest = inflyttningspresent! Få saker i livet är så roliga som att flytta in i en ny bostad. Det är början på ett nytt liv, eller det är vad folk tror i alla fall… för det mesta fortsätter ju allt precis som vanligt! Men det är ingen anledning till att inte slå på stort med en fantasifull inflyttningspresent. Om du har blivit bjuden på inflyttningsfest, eller en lite mindre inflyttningsmiddag, är det kutym att ta med sig en inflyttningspresent till värden. Men vad är den bästa inflyttningspresenten egentligen? Som med alla presenter beror det på vem mottagaren är, men snälla, skippa krukväxten den här gången! Vi hjälper dig istället att hitta den perfekta inflyttningsgåvan oavsett vem som ska få den!

Förhoppningsvis känner du personen som bjuder till inflyttningsfest så att du vet lite mer om dennes livssituation. Tänk även på att välja något som du tror att mottagaren vill ha, inte nått du själv skulle vilja få, vilket är lätt hänt när man botaniserar i vårt utbud!

Inflyttningspresent till personen som just flyttat hemifrån – Till den här personen har du störst frihet då den troligtvis inte redan har allt i hemmet. Köp gärna något man kan ha många av. En stekpanna är med andra ord kanske inte ett bra val, utan roliga glas är något som blir mer användbart. Ovanliga inredningsdetaljer funkar också bra som inflyttningspresent, som bar-tavlor, discobollar eller en cool lampa.

Inflyttningspresent till lite äldre – Om personen ifråga byter bostad har den troligtvis redan det den behöver, samt en inredning den är nöjd med. Här är det bättre att ge en något oväntad men användbar inflyttningspresent. Sällskapsspel är ett utmärkt alternativ, liksom lite mer “vuxna” inflyttningspresenter som vinställ eller flaskhållare. Den typen av gåvor förutsätter dock att du vet att personen inte redan har det, och att det förekommer alkohol i hushållet.

Inflyttningspresent till en partyprisse – Om din vän gillar alkoholhaltiga drycker, och vill dricka dem med finess hittar du garanterat rätt inflyttningspresent här. Vi har allt från specialutformade glas, till whiskystenar. Du hittar även snygga flaskor för en trevligare servering, ishinkar, shakers eller billigare alternativ som flasköppnare och drinkpinnar.

Lite mer exklusiva inflyttningspresenter – Vill du slå på stort och ge något som personen aldrig hade kunnat förvänta sig? Då har vi också rätt inflyttningsgåvor för dig. Det som främst utmärker vårt utbud är att det är personliga gåvor som visar att du känner personen. Vad skulle göra din vän extra glad, är det en vacker drinkvagn eller en gammaldags popcornmaskin? Kanske älskar personen att göra egen pizza eller donuts?

Du kan hitta passande inflyttningspresenter även i andra kategorier här på vår hemsida, om du kom på något som skulle bli perfekt till din vän. Våra kanske mest uppskattade inflyttningspresenter är de med lite snuskig humor som lockar till många skratt. Du hittar dessa gåvor i alla prisklasser, allt från spel till hushållsartiklar eller roliga accessoarer att ha på sig. Släpp loss fantasin och köp en inflyttningspresent som verkligen matchar med mottagarens personlighet!
Läs mer