Hem
Teman Presenter Gå-Bort-Present

Gå-bort-present

Om du är bortbjuden är det alltid trevligt att ta med en gå-bort-present. Oavsett om det gäller familjemiddagar, parmiddag eller en fika med grannen hittar du passande, roliga och underfundiga presenttips hos oss på Partykungen. Ja, du hittar till och med en passande gå-bort-present till mormor eller farfar! Kanske kan din gå-bort-present göra tillställningen ännu lite roligare rent av?

Att ha med något litet att ge till värden eller väninnan när du är bortbjuden hör till god kutym men visst finns det väl roligare saker än en förväntad blomma? Våga vara lite vågad och ta med en gåva med snopptema, ja inte till mormor då men till kompisens inflyttningsfest!

Ett kul spel brukar uppskattas av såväl familjen, paret, tjejkompisarna och den äldre generationen. Självklart väljer du ett som passar mottagaren och tillställningen om tanken är att ni ska testa det direkt. Vi på Partykungen har minst ett roligt spel för varje tillfälle så det blir en perfekt gå-bort-present. Vissa spel passar utmärkt om det är tjejmiddag eller möhippa på gång.

Om ni är ett kompisgäng som gillar att umgås på hemmaplan kan ett frågespel vara rätt val av gå-bort-present. Då får ni chansen att mäta era kunskaper i triviala ämnen eller lära känna varandras styrkor och svagheter. Är ni blandade åldrar som träffas kan vi istället rekommendera ett trevligt familjespel som gå-bort-present. Det engagerar både gammal och ung. Välj gärna ett utmanande spel som är lite ovanligare men där alla spelar på lika villkor.

Är du i ett sällskap som tycker om goda drinkar? Har ni provat på drink-roulette? Om inte är det kanske dags nästa gång du samlar polarna. Dryckesspel finns i lika många varianter som det finns spel, vågar vi nog påstå! Alla spel kan göras om till dryckesspel på ett eller annat vis. I vårt utbud av gå-bort-presenter hittar du roliga dryckesspel som luffarschack, kortspel och tärningsspel.

Om du vill ge bort någonting praktiskt och användbart hittar du naturligtvis även det i sortimentet av gå-bort-presenter. Det kan vara pryttlar till köket, inredningsdetaljer eller andra bra-att-ha-grejer. Dessa passar både till din händiga pappa, ordningsamma morfar eller till kompisen som kanske borde bli lite mer organiserad. Oavsett vilket så har vi lösningen om du är ute efter en gå-bort-present som ger mottagaren lite mer än det förväntade.

Har du svårt att bestämma dig för en gå-bort-present så tänk på vad personen, paret eller familjen tycker om att göra eller vad de skulle behöva. Med andra ord bör du alltid utgå från mottagaren av gåvan för bästa resultat och flest skratt.

Är det en vanlig middag med vin eller öl kan något på det temat passa bra som present. Du hittar till exempel finurliga glas och korkskruvar hos oss. Är det en drink-Att hitta riktigt bra gå-bort-presenter när du är bortbjuden kan vara riktigt svårt och tiden kan dessutom vara knapp. Därför har vi ett stort utbud av bra, roliga och annorlunda gå-bort-presenter samt snabba leveranser. Om du alltid vill vara redo för fest kan du med fördel beställa hem olika gå-bort-presenter att ha på lager. Vi har ett varierat utbud som tilltalar de flesta personligheter, intressen och åldrar så du kan köpa några olika varianter. Är det ett par du vill handla en gåva till kan det vara fint att köpa en gå-bort-present var till värdparet så att båda känner sig sedda. Det är en liten gest som gör mycket i vardagen. Känner du inte personerna som du ska hem till så väl är något litet som ett kortspel alltid uppskattat, det brukar passar de flesta oavsett andra intressen i livet.fantast som bjuder till fest hittar du även gå-bort-presenter på det temat som shotglas, smaksättningar och tillbehör.
Läs mer