vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Kompis

Present till Kompis

Är du på jakt efter en perfekt present till kompisen? Då har du hamnat på rätt ställe! En genomtänkt gåva kan vara ett riktigt vackert sätt att visa för din vän att du bryr dig. Med genomtänkt menar vi att du väljer en present till kompisen med omsorg, något som passar personens snuskiga humor, galna klädstil eller något för smaklökarna.

Har du en god vän som alltid ställt upp för dig och får dig att skratta när du är nere? Om den personens födelsedag börjar närma sig så tycker vi på Partykungen att det är dags att visa hur mycket hon eller han betyder för dig!

Är din bästa vän en riktig partyprisse som alltid är sist ut från klubben, eller är din bästis lite av en mysig krabat som föredrar att stanna hemma och chilla? Gillar hen att spexa och har alltid nära till skratt eller spenderar hen större delen av dagen med näsan i telefonen? Vi har något som passar alla typer av vänner och vi kan garantera dig att din kompis inte i sin vildaste fantasi hade kunnat förutspå din gåva när hen sliter upp presentpappret. Om du vill köpa en perfekt present till din kompis så är Partykungen din vän i nöden!

Har du och din kompis spenderat otaliga födelsedagar tillsammans? Även om man uppskattar varandra till hundra så kan det vara lätt att ta varandra för givet och hamna i samma upptrampade spår. Om ni alltid köper liknande presenter till varandra, eller går ut på samma krog på era födelsedagar så är det kanske dags att åtminstone sätta en rolig twist på presentöppnandet! På Partykungen har vi samlat de absolut bästa gåvorna för dig som vill köpa en cool eller rolig present till din kompis. Är du osäker på vad du ska köpa? Oroa dig inte, vi är experter på allt som har med presenter och fest att göra!

Present till kompis: LUSTIGKURREN – Är din kompis en riktig lustigkurre? Kolla in vårt utbud av lustiga presenter som kommer få dig och din vän att rulla på golvet av skratt. Vad sägs om en illgrön mankini eller en av våra roliga t-shirts med festliga tryck?

Present till kompis: PARTYPRISSEN – Är din kompis en partymaskin så kommer hen att behöva så mycket hjälp som möjligt för att hålla igång maskineriet. Vi har massvis av supercoola glas som passar prima till festen. Vad sägs om våra roliga dryckeslekar som ni kan dra fram på förfesten, eller varför inte testa på våra flasköppnare, vinhållare eller fickpluntor?

Present till kompis: SEXGALNINGEN – Har din goda vän snuskig fantasi? Det är hen inte ensam om! Om du vet att din kompis är lite av en sexgalning så kommer du att älska vårt sortiment som är fullkomligen överfyllt av snoppar och snippor i alla dess former. Roliga och sexiga underkläder, vuxenleksaker eller heta lekar? Vi har något som passar alla som älskar att utmana och vara fräcka!

På Partykungen har vi samlat de allra bästa gåvorna till din bästa vän. Självklart har vi marknadens schysstaste priser och snabba leveranser. Beställ din present till kompisen idag från Partykungen!
Läs mer