vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Företagspresenter

Företagspresenter

Med företagspresenter kan du visa både kollegor och kunder att du bryr dig och tänker på dem. När det är sommarparty eller julfest, inför påsken eller när någon ska avtackas är det läge att dela ut presenter till dina anställda för att visa din uppskattning över deras arbete. Här hos oss hittar du många roliga och knasiga företagspresenter online, dessutom till ett bra pris.

Driver du ett företag med anställda har du goda chanser att bli vald till årets chef om du visar din uppskattning med företagspresenter. Antingen väljer du ut något personligt till var och en eller så gör du det enkelt för dig och köper likadana gåvor till alla. Vi kan bistå med många tips genom att du kollar runt i vårt stora utbud och blir inspirerad. Du hittar till och med kort, presentpapper och snören hos oss men slå in paketen måste du dessvärre göra själv.

Vilka företagspresenter kan gå hem? Vi känner ju inte din personal men äta och dricka bör vi alla göra. Gärna med stil eller knorr beroende på tillfälle och person. Glas för att avnjuta allehanda drycker, iskylare, ställ för glas eller presentkartonger brukar vara uppskattade gåvor som både yngre och äldre anställda kan gilla. Överlag gillar vi praktiska och användbara företagspresenter som faktiskt kommer till nytta, men med en rolig twist.

Glöm inte företagets kunder och blivande sådana! Har du lojala och återkommande kunder kan en gåva inför sommaren eller julen betyda mycket mer än du tror. Att skapa ett personligt band till dina kunder ökar chansen att de kommer tillbaka vilket även betyder mer klirr i kassan för dig. Men blir det inte dyrt att köpa företagspresenter till alla kunder tänker du? Nej då, tänker vi. Genom att du beställer dina företagspresenter online hos oss till låga priser blir både dina kunder och revisorn glada.

Du kan också låta blivande nya kunder upptäcka ditt företag genom presenter. Håll en tävling, antingen i din butik eller online i sociala medier om du inte har en fysisk lokal och lotta ut ett presentkit. Några trevliga prylar som lockar många till att delta gör susen för att fler ska få upp ögonen för ditt företag.

Är det en gammal trotjänare som ska avtackas och gå i pension duger såklart inte vad som helst. Här gäller det att ha fingertoppskänsla för vad personen tycker om. De flesta uppskattar att duka lite extra fint på helgen och avnjuta en god dryck tillsammans med familj eller vänner. Det tror vi att den som ska avtackas också gör. Varför inte plocka ihop en korg full med smått och gott som kommer till användning för att exempelvis kyla drycken eller avnjuta ett gott vin ur?

Ibland brinner det i knutarna och chefens födelsedag kommer tidigare är planerat, påsken verkar infalla minst en månad tidigare än vanligt och är julen verkligen alltid den 24 december? Men lugn bara lugn. Ta ett djupt andetag och gläd dig åt att vi har snabba leveranser så att du kan få hem dina företagspresenter i tid även detta år.
Läs mer