vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Mamma

Present till Mamma

Börjar det bli dags att köpa present till mamma? Det finns ingen viktigare person i ditt liv än din kära moder, så se till att du verkligen visar din uppskattning genom att ge henne en present som hon sent kommer att glömma.

På Partykungen har vi specialiserat oss på gåvor som kommer få dig att bli familjens favorit! Oavsett om du är ett ensambarn eller tävlar mot syskonen om mammas uppmärksamhet så kommer du att snabbt bli mammas ögonsten med hjälp av oss.

Det bästa med vårt sortiment är att det är fullt av presenter till mamma som fungerar till både födelsedagar eller när du bara vill visa lite extra uppskattning åt morsan. Vi har allt från små och billiga presenter som passar perfekt som en liten överraskning i vardagen, till lite mer exklusiva och förstklassiga presenter när du vill slå på stort!

Vi har alla olika personligheter och det gäller självklart även våra mödrar. Är din mamma en person som gillar att sitta hemma och ta det lugnt eller föredrar hon fart och fläkt? Är hon den typ av mamma som inte kan sluta dra skämt eller är hon en mer lågmäld dam?

Vi har roliga och coola presenter som passar alla typer av mammor!

Presenter till den lugna mamman – Den lugna mamman föredrar en fridfull stund i hemmet, gärna med ett lite mindre sällskap och kanske en harmonisk pianoslinga i bakgrunden. Hon spenderar gärna massor av tid på att göra det fint hemma och detsamma gäller med hennes matlagning. Kolla in vårt stora utbud av kökstillbehör och saker till hemmet. Vi har allt från det praktiska till det rent ut sagt galna! Varför inte överraska med en present till mamma i form av ett supersnyggt och exklusivt förkläde av bästa kvalité eller ett knepigt 3D-pussel?

Presenter till Party-mamman – Party-mamman älskar att vara omgärdad av massor av folk och tar varje tillfälle i akt att fira livet med både champagne och tårta. Hon är omöjlig att missa då hon gärna klär sig i uppseendeväckande kläder och accessoarer i starka färger. Det krävs inte ett snille för att förstå att Partykungen är det perfekta stället för att handla presenter till en party-mamma! Kika närmare på våra coola och snygga vinglas och vinkylare, toppen till både fest och vardag. Älskar hon sötsaker kanske du kan överväga att ge henne våra populära chokladkakor med smaker från kända likörer.

Presenter till den mysiga mamman – Är din mamma en riktig gosig liten madam som gillar det bekväma livet? Då har vi rätt present till mamma, som sköna tofflor, intressanta böcker eller mysig underhållning som kommer passa henne prima. Om du och din mamma dessutom har en relation utöver det vanliga så kan ni skaffa matchande tröjor som ni kan bära på till exempel julafton. Om din mys-mamma älskar att resa så kan vi rekommendera en praktisk resekudde som ser till att hon håller sig bekväm och utvilad, även under längre resor.

Vad köper man till en person som redan har det mesta? Vi vet att det är svårt att köpa en present till mamma eftersom hon oftast säger att hon inte vill ha någon present överhuvudtaget. Oroa dig inte, vårt utbud av presenter till mammor är ett av våra mest välfyllda sortiment, så vi är rätt säkra på att du kommer att hitta något som passar även din fina mamma.

Vi ser alltid till att pressa priserna, vilket gör att du inte behöver begränsa dig vid köp av present till mamma. Välj ett set eller flera olika presenter för att försäkra dig om att mamma får en gåva att minnas.
Läs mer