Till toppen
Startsida > Teman > Julklappar > Företagsjulklappar >
Visa hela beskrivningen

Julklappar till Anställda

Vill du överraska dina kära anställda med en tackpresent till jul? Vi förstår att det kan vara svårt att köpa någonting till en hel drös med folk då det inte är det lättaste att göra alla nöjda. Men vet du vad? Vi på Partykungen såg till att hyra in en "julklappsexpert" som specialiserade sig på att hitta prylar som gör ett helt kontor eller ett helt lager svinnöjda! Kika in i vårt sortiment så skall du se att du hittar någonting som kommer se till att hela styrkan hädanefter kallar dig för "världens bästa chef"!

Här hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till julklappar för anställda och företag. Är ni ett företag som specialiserar sig på administration? Vad sägs då om en självrörande mugg? På så sätt kommer ingen behöva lägga ens en liten muskel på att röra om i kaffet. Är ni ett företag med många unga? Vad tror du då om ett gäng barprylar som shakers och iskrossar? Oavsett vilket företag ni är så hittar du garanterat vad du söker hos Partykungen!

Vill du överraska dina anställda med någonting fint som symboliserar uppskattning? Här hittar du vackra produkter som guldplätterade rosor, roterbara vinställ, arombarer, karaffer i olika designer och mycket mycket mer. Som vår "julklappsexpert" en gång sade: "-Är man en fegis, då skall man hålla sig till karaffer och snygga glas. Är man däremot en våghals, då tror jag mer på ett presentkort eller ett barset."

Oavsett om du är ute efter en present till chefen, till alla dina 100 anställda, din skrivbordskompis eller en avskedspresent så hittar du garanterat det du söker hos oss på Partykungen. Vi har företagsjulklapparna till anställda och företag – snabbt, smidigt och smärtfritt.

Välkommen in att fynda!

Filter

Visar 29 produkter
castle