vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Företagsjulklappar

Julklappar till Anställda

Att välja rätt julklappar till dina anställda kan vara en utmaning. Det kan vara svårt att hitta något som tilltalar alla och visar uppskattning på ett meningsfullt sätt. Men var lugn! Vi på Partykungen har tagit fram ett sortiment av julklappar som är perfekta för att göra hela företaget glatt och nöjt. Vi har något för alla typer av företag och personal, oavsett om det handlar om administratörer, unga medarbetare eller till och med dig som vill överraska din chef.

Julklappar för alla typer av företag


Oavsett vilken typ av företag du driver, kommer du garanterat att hitta det du söker hos Partykungen. Vi har ett brett utbud av produkter som passar perfekt som julklappar till dina anställda. Om ditt företag specialiserar sig på administration, kan du överväga att ge dina anställda en självrörande mugg. På så sätt kan de fokusera på sitt arbete utan att behöva lägga tid och energi på att röra om i kaffet. Det är en perfekt present för att hjälpa dina anställda att arbeta effektivt och utan avbrott.
För företag med många unga medarbetare kan det vara roligt att överraska dem med barprylar som shakers och iskrossar. Ungefär som de gör när de röjer loss på klubbar och barer nattetid. Det är en present som kommer uppskattas av de yngre medarbetarna och som kan bidra till att skapa en festlig stämning på arbetsplatsen.

Uppskattning och lyxiga presenter


Om du vill överraska dina anställda med något lite mer exklusivt och lyxigt, har vi också ett stort utbud av vackra produkter som symboliserar uppskattning. Välj bland guldpläterade rosor, roterbara vinställ och karaffer i olika designer. Dessa presenter är perfekta för att visa din tacksamhet och kommer definitivt att imponera på dina anställda.

Enligt vår "julklappsexpert" finns det olika sätt att visa sin uppskattning beroende på vilken typ av person du är. Om du är en våghals rekommenderar vi ett presentkort eller ett barset. För de som är lite mer försiktiga och gärna håller sig till traditionella presenter, kan ett set med karaffer och snygga glas vara det perfekta valet.

En present till chefen?


Kanske är det du som anställd som vill överraska din chef lite extra? Om du nyligen har fått en befordran och vill visa din uppskattning kan ett set med whiskyglas eller fina champagneglas vara en perfekt present. Det är en elegant och stilfull present som definitivt kommer att göra intryck på din chef.

Förutom glas kan du också överväga aromabarer, ett presentset med vinlåda eller något annat liknande. Det viktiga är att välja något som du tror din chef kommer att uppskatta och som visar din tacksamhet för den befordran du har fått. Vem vet, du kanske blir befodras YTTERLIGARE en gång till?

En julklapp för alla tillfällen


Oavsett om du letar efter en present till chefen, till alla dina 100 anställda, till din skrivbordskompis eller till någon som ska lämna företaget, så har vi på Partykungen det du söker. Vi har företagsjulklappar till anställda och företag – snabbt, smidigt och enkelt online. Vårt breda utbud gör det enkelt för dig att hitta den perfekta julklappen till varje tillfälle.

Kika in i vårt sortiment på Partykungen och hitta något som kommer att göra alla på företaget glada och nöjda. Vem vet, kanske kommer de att kalla dig för "världens bästa chef" efter att ha fått den perfekta julklappen från dig?

Hitta den perfekta julklappen hos Partykungen


Julen är ett utmärkt tillfälle att visa uppskattning för personalens arbete och engagemang under året. Hos Partykungen hittar du ett brett utbud av julklappar som passar alla företag och arbetsmiljöer. Oavsett om du letar efter något praktiskt, personligt eller festligt, har vi något som kommer att göra dina anställda glada och stolta över att vara en del av ditt företag. Så gör detta året till den bästa julen någonsin och överraska dina anställda med en julklapp som verkligen visar din uppskattning!
Välkommen till oss för att göra julen extra speciell för ditt företag och dina anställda.
Läs mer