Hem
Teman Julklappar Företagsjulklappar

Julklappar till Anställda

Vill du överraska dina kära anställda med en tackpresent till jul? Vi förstår att det kan vara svårt att köpa någonting till en hel drös med folk då det inte är det lättaste att göra alla nöjda. Men vet du vad? Vi på Partykungen såg till att hyra in en "julklappsexpert" som specialiserade sig på att hitta prylar som gör ett helt kontor eller ett helt lager svinnöjda! Kika in i vårt sortiment så skall du se att du hittar någonting som kommer se till att hela styrkan hädanefter kallar dig för "världens bästa chef"!

Här hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till julklappar för anställda och företag. Är ni ett företag som specialiserar sig på administration? Vad sägs då om en självrörande mugg? På så sätt kommer ingen behöva lägga ens en liten muskel på att röra om i kaffet och kunna arbeta 110% med arbetet.

Är ni ett företag med många unga? Vad tror du då om ett gäng barprylar som shakers och iskrossar? Du vet ju hur unga människor röjer omkring på klubbar och barer nattetid?

Oavsett vilket företag ni är så hittar du garanterat vad du söker hos Partykungen! Vi har helt enkelt alla slags presenter online för att göra i princip vilken anställd nöjd! Ja, kanske inte Warren Buffet och sådana hajar då...

Vill du överraska dina anställda med någonting fint som symboliserar din uppskattning? Här hittar du vackra produkter som guldplätterade rosor, roterbara vinställ, arombarer, karaffer i olika designer och mycket mycket mer. Som vår "julklappsexpert" en gång sade: "-Är man en fegis, då skall man hålla sig till karaffer och snygga glas. Är man däremot en våghals, då tror jag mer på ett presentkort eller ett barset."

Är det kanske du som är anställd som vill överraska chefen lite? Du kanske har blivit befodrad och vill visa din uppskattning? Även i detta fall skulle ett gäng kristallglas i hög kvalitet bli uppskattat? Även aromabarer, vinlåda presentset och annat liknande skulle fungera! Vem vet, du kanske blir befodras YTTERLIGARE en gång till?

Oavsett om du är ute efter en present till chefen, till alla dina 100 anställda, till din skrivbordskompis eller en avskedspresent så hittar du garanterat det du söker hos oss på Partykungen. Vi har företagsjulklapparna till anställda och företag – snabbt, smidigt och enkelt online till julen 2023.

Välkommen!
Läs mer