toffifee-2

Toffifee Choklad

39 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Elijah
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Bilden säger att det är 48 stycken i men när den väl kommer är det bara 15 stycken i. Vilseledande bild även om viktmåttet på den stämmer med varan som kom så är bilden fel. Priset är skyhögt också, 29 kr passar mer in på den med 48 stycken i. Toffifee är gott annars!
  2 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Marie-Louise
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Annette
  för 8 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

De flesta chokladaskar innehåller olika chokladpraliner, men i en ask Toffifee hittar du bara Toffifee. Men det gör ju inget, för de är så otroligt goda att man lätt kan smälla i sig en hel ask själv!

Toffifee är en knaprig hasselnöt omringad av mjuk nougatkräm med choklad på toppen. En ren njutning för smaklökarna med andra ord! Asken innehåller 15 ljuvliga toffifees.

Vikt: 125 gram.

Ingredienser: Socker, vegetabiliskt fett (palm, shea), hasselnötter, glukossirap, kummjölkspulver, fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap, kakaomassa, kondenserad skummjölk, kondenserad vassle (från mjölk), mjölksocker (laktos), fettreducerad kakao, kakaosmör, smörfett, rörsockersirap, vasslepulver (från mjölk) emulgeringsmedel: lecitin (soja), salt, aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.