vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Kompis

Julklapp till Kompis

Det är lätt att falla in i gamla hjulspår när man julshoppar. Man är nästan alltid sent ute. Stressad rusar man runt i affär efter affär och när man äntligen har lyckats få ihop julklappar till familjen, syskonbarnen, hundvakten och julklappsspelet så är hela budgeten spenderad. Och då inser man att man har glömt julklappen till kompisen! För om det är någon som verkligen förtjänar en fin julklapp, då är det din bästa kompis som finns där i vått och torrt.

Varför inte bryta mönstret detta år och var ute i god tid? Sitt i lugn och ro och planera dina inköp. Hos Partykungen hittar du roliga julklappar och julklappstips som kommer ge er ett gott skratt tillsammans. Din kompis är värd en unik och fyndig julklapp och vi gör den jakten enklare för dig. Hos oss kan du kombinera en praktisk grej med ett skämt! Hitta något som kommer göra nästa fest roligare eller nästa maskerad enkel. Du vet vad din kompis gillar – vi har något för alla smaker!

Här hittar du till exempel roliga julklappstips och julklappsidéer som passar den roliga, den lugna och den mysiga kompisen. Här finns någonting för alla, exempelvis snygga karaffer, roliga sällskapsspel, snygga kostymer (det behöver alla), kökstillbehör och mycket mycket annat. Så, har du en kompis som gillar att fippla och trixa i köket? Vad sägs om en häftig skärbräda, ett exklusivt förkläde eller något snyggt knivställ?

Om din kompis gillar att sitta hemma och ha mysiga julkvällar och bara snacka strunt? Varför inte köpa en mysig filt, några kuddöverdrag, härliga vinglas eller någon snygg karaff? Högtalare fungerar också jättebra, då kan ni sitta och mysa till julmusik i jul.

Som du märker: När du är inne på Partykungen blir julklappsinköpet till din bästa kompis helt plötsligt inte så svårt, eller hur? Vi har ett stort utbud online med alla slags julklappar - till henne, honom, den gamla kompisen och den nya kompisen.

Hos oss hittar du roliga julklappar och julklappstips till din bästa kompis. Vi har ett stort utbud till oslagbara priser online - snabbt, smidigt och enkelt.

God jul!
Läs mer