Hem
Teman Julklappar Julklapp Till Pappa

Julklapp till Pappa

”Vad ger man till mannen som har allt” frågar sig många och kliar sig i håret när ännu en jul närmar sig. Slipsarna hänger oanvända i alla regnbågens nyanser, strumplådan är så full att den svämmar över och senast du såg honom läsa en bok var vid högläsningen för dig som flyttade hemifrån för över ett decennium sedan. Tur då att det finns prylar som han själv inte är modig nog att skaffa men som vore perfekta.

Här på Partykungen hittar du ett stort och brett utbud av produkter som garanterat kommer falla pappa din i smaken. Här finns en bunt med mäktiga julklappar som fungerar till både den aktiva pappan, men också till den där "myspappan" vissa har. Ser 2023 års julafton sur ut i presentväg? Frukta ej - vi har julklapparna som får hela pappakåren nöjd!

Är pappa din väldigt aktiv? Vad sägs då om mössa med LED-belysning han kan använda när han är ute i skogen nattetid och joggar eller orienterar? Kan det möjligtvis vara så att han är en whisky- och godisälskande herre som gärna borrar ner sig i soffan och tar ett glas samtidigt som han tar lite snacks emellanåt? Då kommer definitivt någon av alla våra whisky-choklader fungera. Vi har lyxig choklad med smak av kända whiskysorter som passar perfekt att ge bort till pappa till jul.

Är din pappa en hejare i köket? Oj oj oj, då kommer helt klart någon av alla våra häftiga skärbrädor eller knivställ bli poppis. Vi har skärbrädor med många olika motiv i kraftigt trämaterial, men också häftiga knivställ i både rostfritt stål och plast. Vi har dessutom snygga förkläden i lyxiga material, grillverktyg och andra dylika saker.

Är din pappa - som många andra - en herre med lite för mycket hår i näsan? Var schysst och köp honom en nästrimmer. Det blir en skämtsam, men användbar produkt att ge bort.

Är han en hängiven kännare av ädlare drycker kan du ge honom allt från snygga flaskproppar i glas till hans egna vinetiketter eller whiskeystenar för att kyla hans favoritdryck. Skulle han istället vara av den mer intellektuella typen så varför inte slå in ett exemplar av det fantastiska spelet ”Idiotkunskap” till honom. Där kan han testa sin kunskap i allt det där som bidrar till en imponerande allmänbildning.

Här hos Partykungen hittar du både praktiska och roliga julklappar och julklappstips till pappa som han garanterat har önskat sig, och som garanterat kommer bli bättre än klappen från ditt syskon! Vi har ett stort utbud online av praktiska, roliga och personliga produkter din pappa kommer älska!

Välkommen in att köpa den perfekta julklappen till pappa inför julen 2023!
Läs mer