Hem
Teman Julklappar Julklapp till Pappa

Julklapp till Pappa

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att börja fundera på vad man ska ge i julklapp till pappa. Men vad ger man till mannen som verkar ha allt? Oroa dig inte, vi har mängder av roliga klappar för pappa som kommer att överraska, glädja och kanske till och med även bjuden på ett skratt eller två. Oavsett om din pappa är den äventyrliga typen, en finsmakare eller en mästerkock i köket, finns det något för alla. Ta en titt i vårt fantastiska sortiment för att hitta julklappsidéer som kommer att göra din pappa lite extra glad på julafton!

Julklappstips till pappa som har allt


Här på Partykungen hittar du ett stort och brett utbud av produkter som garanterat kommer falla pappa din i smaken. Här finns en mängd av roliga julklappar som fungerar till både den aktiva pappan, men också till den där äkta "myspappan". Julen 2024 är helt enkelt räddad - vi har julklapparna som får hela pappakåren nöjd!

Roliga julklappar till pappa


Är din pappa den outtröttliga personen som tar varje chans han får till ett gott skratt? Bra skämt eller ej, pappahumor bör uppskattas och kanske till och med uppmuntras, särskilt i juletid. Pappor tycker nämligen om prylar som låter omgivningen veta hur de känner om saker och ting, kanske i form av ett roligt ölglas eller whiskyglas, en rolig t-shirt eller egendesignade julklappar som anspelar på ett internt skämt som ni har i er familj. Ladda upp ett roligt motiv, text eller bild så printar vi ut den på något som pappa kan använda!

Julklappar för myspappan


Trots allt, när familjen är samlad, den varma brasan sprakar från eldstaden och Kalle Ankas julafton hörs från TV:n, så mår pappsen bättre än någonsin. Varför inte ta till vara på stunden genom att ge far någon som tar mysfaktorn till 100? Kika in vårt sortiment av vuxengodis, julgodis och chokladaskar, så kanske du hittar en och annan whisky-pralin som faller just din far i smaken. Samtidigt hittar du mängder av massage-apparater, sköna snug rugs samt roliga underkläder och jultröjor i roliga motiv som gör pappa varm i decemberkylan, både på insidan och utsidan.

Hos oss hittar du julklappar till pappa online!


En julklapp till pappa är trots allt en självklarhet. Han har jobbat stenhårt för att griljera julskinkan, tagit hem granen, handlat, lagat julmat, städat och inte minst skjutsat mor- och farföräldrar land och rike runt (för att inte prata om barnen). Därför förtjänar han en alldeles särskild julklapp som får honom att dra på smilbanden - och för det har du kommit helrätt. Ta en titt på våra samtliga presenter till pappa för att hitta en riktigt bra julklapp till din pappa, dina barns pappa eller en nybliven pappa i ditt liv. Välkommen in och fynda online!
Läs mer