vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Peruker Clownperuker

Clownperuker

Du vet ju så klart vad en clown är, eller hur? Det är ju vanligtvis en komisk figur som snubblar, tappar saker och gör magiska knep för att roa sin publik. Många clowner arbetar på cirkusar, andra kommer gärna hem till dig när du har kalas och en del clowner arbetar på till exempel sjukhus för att sprida glädje och skratt. Men alla clowner är inte roliga, det finns faktiskt också otäcka clowner och dessa ska du så klart akta dig för. De dyker ofta upp på halloweenfester och spökkalas. Vill du bli en clown? Det är inte så enkelt att vara clown, varken en rolig eller en otäck clown, som man kanske tror. Det är bra om du är duktig på olika ansiktsuttryck och sedan är det också bra om du kan en speciell konst. Du kanske kan knyta roliga ballongfigurer eller så är du bra på att sjunga eller jonglera? För att förvandlas till en clown behöver du också en clowndräkt och en clownperuk. Just här har vi samlat en massa olika typer av clownperuker så att du kan hitta en som passar perfekt till just den clown du vill förvandlas till.

Här har vi alltså samlat ett stort sortiment av clownperuker. Du hittar bland annat flera traditionella clownperuker med lockigt och randigt hår i olika färger. Det finns också enfärgade clownperuker. Vad sägs som en lockig peruk i till exempel rött, gult eller rosa? Vågar du klä ut dig till en mördarclown kan du välja en passande peruk och förvandlas till exempelvis Pennywise, Harlequin eller Jokern på bara några sekunder. Du kan också välja en peruk med en flintskallig del och en del med burrigt, ofta rött eller grönt, hår. Med en sådan peruk kan du enkelt välja vilken typ av clown du vill vara. Den passar nämligen lika bra till busclownen som till skräckclownen. Du kan med andra ord använda den både till barnkalaset och till halloweenfesten!

För att en clown ska vara en riktig clown behövs helt enkelt en clownperuk. Det är liksom den som gör clownutstyrseln helt fulländad. Välkommen att beställa en clownperuk här hos oss på Partykungen! Vi erbjuder billiga priser och snabba leveranser. Glöm inte att komplettera clownperuken med en clowndräkt, och vill du inte ha en hel dräkt kan du välja att matcha peruken med en röd clownnäsa istället. Vi erbjuder också en mängd olika ansiktsfärger och kroppsfärger som passar både till barn och vuxna. De är enkla att applicera på huden och lika enkla att tvätta bort när det är dags att bli sig själv igen. Det är inte heller så dumt att köpa till ett peruknät. Nätet döljer och håller ditt vanliga hår på plats under peruken och gör det enklare att sätta peruken på huvudet.
Läs mer