Hem
Maskerad Peruker Deluxe Peruker

Deluxe Peruker

Vill du satsa på ett helt nytt utseende under en fest kan vi rekommendera våra extra lyxiga peruker! Med en svart och lockig peruk tillsammans med dramatisk make up blir du festens blickfång. Har du egentligen kort och blont hår kan det vara intressant att testa vara en långhårig brunett med lugg. Funderar du på om det verkligen är så att blondiner har det roligare? Prova en kortare blond frisyr, eller en lockig och lång sådan. Till skillnad från våra andra peruker kan du kamma, föna och färga våra deluxperuker.

Med en personlig styling kan du matcha nästan vilka kläder som helst!
Oavsett om du faktiskt ska på maskerad och inte vill se ut som du brukar, eller bara testa något nytt för skojs skull, lär en peruk förändra ditt utseende dramatiskt. Kanske vill du att de andra faktiskt ska fundera på vem det är som döljer sig under luggen och i de annorlunda kläderna!

Om du vill satsa på något helt nytt men ändå urgammalt kan vi rekommendera peruken som ger en biblisk look. Denna gråsprängda peruk med mustasch och skägg kan dessutom passa om du vill klä ut dig till någon äldre personlighet.
Läs mer