Visa större bild

Emil i Lönneberga Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vi känner honom som den förgrömmade ungen från Småland som gick och blev känd i nästintill hela världen. Med sin ikoniska mysse och bysse blev han ansiktet utåt för snickarbodsslöjd och hyss, och visst är han lika omtyckt idag som när han debuterade 1963. Att klä ut sig till Emil har alltid varit populärt bland barn, och den här deluxedräkten som innehåller skjorta, byxor och mysse kommer garanterat inte göra någon besviken.   

Emil i Lönneberga Barn Maskeraddräkt innehåller skjorta, byxor och mysse. Allting är tillverkat i polyester och finns i storlekarna Small (3-4 år), Medium (5-6 år), Large (7-9 år), X-Large (10-13 år). Detta är en deluxedräkt, det betyder att den är tillverkad i en högre och mer hållbar kvalité.

  • Storlekar: Small (3-4 år), Medium (5-6 år), Large (7-9 år), X-Large (10-13 år)
  • Material: Polyester
  • Inkl. skjorta, byxor och mysse

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Malin för 2 månader sedan
    Mitt barn älskar att klä ut sig, hon ska få kläderna i 3-årspresent. Myssen har hon dock redan fått och hon ÄLSKAR den. Hon tar bara av den när hon klär ut sig till ngt annat eller ska sova:)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64266 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle