vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Barndräkter

Med Partykungens barndräkter blir det möjligt för barnet att gå in i en annan värld där allt är möjligt och fantasin verklighet. Kanske har ditt barn alltid drömt om att klä sig och se ut som sin stora idol, att rädda världen iklädd en superhjältedräkt, vara en glittrande prinsessa eller varför inte ett djur? Med våra barndräkter kan drömmen bli sann, i alla fall för en liten stund.

Många barn tycker det är roligt att få klä ut sig och därmed få säga eller göra saker som bara är kännetecken för just den karaktären. Det är både lite spännande att testa gränserna samtidigt som barnet faktiskt utvecklas i leken. Med våra barndräkter vill vi uppmana till att leka och undersöka hur världen ser ut från en annan synvinkel, kanske till och med från ett djurs?

De flesta barndräkterna finns i flera storlekar så att allt ifrån familjens yngsta till det lite äldre barnet ska kunna bära likadana dräkter. Kanske kommer ni få en hel armé av pirater där hemma? Det är ju inte bara hemma i utklädningslådan som barndräkterna kommer till pass. Du hittar barndräkter som är perfekta för temafest eller halloween. Låt barnet bjuda hem några kompisar på en festlig maskerad. Eventuellt kan ni komma överens om ett tema, kanske kan det vara en viss färg. Då kan ni också pynta rummen där hemma med passande dekorationer. Huvudsaken är såklart att alla har roligt och vågar släppa loss i sina barndräkter.

Halloween har blivit utklädningshögtiden framför alla. Det är inte bara spöken, häxor och gastar som får vara med och parta loss på godiset efter trick or treat-turen. Alla utklädda tv-spelsfigurer, gulliga feer och fantasidjur får såklart delta. Gör det enkelt för dig som förälder eller vuxen och beställ barndräkter till låga priser online. Till varje barndräkt står alltid beskrivet vilka accessoarer som ingår. Skulle ni vilja köpa till exempelvis ett diadem, ett leksakssvärd eller något annat hittar du det i våra andra kategorier.

Med en snygg barndräkt från Partykungen kan det hända att din son eller dotter vill gå till skolan som en trollkarl eller zombie. Det är smällar du får ta helt enkelt. Och ärligt talat, gör det något om barnet går utklätt till sin favoritfigur? Kanske inspirerar det de andra barnen till en ny stil eller att våga bli sig själva lite mer?

Bebisar är ju otroligt gulliga små individer som är söta i sig själva men om de får bära barndräkter för maskerad slår gullhetsmätaren i topp. Söker du efter bebisdräkter till barn är detta en egen underkategori till barndräkter. Vi tycker nämligen att alla ska få anlända till maskeraden utklädda med stil. Det behöver förresten inte ens vara en maskerad för du ska klä ut din telning i en festlig barndräkt. Det är också ett ypperligt tillfälle vid fotografering. Släkt och vänner kommer säkerligen få sig ett gott skratt när de ser korten på miniupplagan av dig själv.
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier

1208 träffar