lang-rak-lila-deluxe-peruk-1
lang-rak-lila-deluxe-peruk-2
lang-rak-lila-deluxe-peruk-3
lang-rak-lila-deluxe-peruk-4

Lång Rak Lila Deluxe Peruk

349 kr

Välj variant:

Tillbehör

Peruknät

Peruknät

Beige
29 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Peruknät

Peruknät

Svart
29 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Här har vi en riktigt snygg och speciell peruk från Leg Avenue som inte bara syns i dagsljus utan också på de mörka rave-festerna där uv-ljuset susar omkring. Peruken kommer i en ljuslila färg vilket betyder att den passar lika bra till cosplay-festen som till halloween.

Lång Rak Lila Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ lång peruk för damer som ger en cosplay-aktig look. Peruken känns äkta när den sitter på huvudet, kommer i färgen ljus och är mycket lång och rak. Peruken reagerar dessutom på UV-ljus vilket gör att den blir självlysande. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

 • Material: 100% polyester
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!
 • Chanel
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Mycket bättre kvalité än jag trodde. Var rädd att den skulle vara väldigt glansig, men inte alls. Körde hårtorken på mittbenan för att den inte skulle vara lika platt. För ännu mer realistisk känsla klippte jag och skapade lite längdskillnader längst fram. Enda minuset för mig va att det inte alls är lika mycket hår på baksidan som framsidan. Men den kommer sparas och användas fler gånger. Älskar färgen!
  10 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Rebecca
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0