Hem
Maskerad Peruker Hårförlängningar

Hårförlängningar

Få saker kan förändra ett utseende så mycket som håret. Här på Partykungen kan du gå loss bland sortimentet och beställa hårförlängningar online till riktigt bra priser. Eftersom vi älskar party och kalas passar flertalet av våra hårförlängningar extra bra när du vill piffa upp dig till festen. Eller varför inte vara lite vågad och beställa en färg som sticker ut, så att du kan göra vardagen extra färgglad? I och med att du fäster slingorna med clips går det lika snabbt att sätta i som att ta ur slingorna och de kan givetvis bäras av alla åldrar.

Har du märkt att våra hårförlängningar passar superbra om du är bjuden på ett kalas med ett visst tema som exempelvis 80-tal? Under just detta ljuva årtionde frossades det i neonfärger, framtidstron var stor och det fick gärna vara lite spejsat. Med andra ord är hårförlängningar med starka färger som handen i handsken om du åter vill återuppleva denna tidsepok. Är det istället allmän maskerad som gäller eller ett halloweenparty som du är bjuden på, hittar du såklart även passande hårförlängningar till detta. Kanske har du drömt om att vara en sjöjungfru med rosa eller grönt hår. Nu har du chansen att i alla fall klä ut dig till en sådan mytisk havslevande varelse.

Många gånger har vi möjligheten att erbjuda hårförlängningar både i flerpack och till styckvis försäljning för att du ska kunna få precis så många slingor som du behöver. Hårförlängningarna kan också klippas till önskad längd för att de ska passa in i ditt hår och till din frisyr. Självklart kan de användas fler än en gång. Ett tips är att förvara hårförlängningen hängande för att slingorna inte ska bli trassliga.

Även barn och unga människor kan ibland vilja förändra sitt utseende eller göra sig extra piffiga inför en tillställning av något slag. Istället för att färga håret med permanenta färger kan du låta ditt barn få prova några av våra hårförlängningar. Barnet kan ändra färg hur många gånger som helst utan att det sliter på varken håret eller din plånbok. Tack vare att vi har snabba leveranser kan förvandlingen ske kort efter beställning.

Tycker du om håruppsättningar? Det kan bli riktigt effektfullt att använda en hårslinga som exempelvis är färgad, blinkar eller gnistrar som ett smycke till själva uppsättningen. Om du vill piffa upp en vanlig hästsvans kan du prova att vira en slinga hårförlängning runt gummibandet. Matcha gärna hårslingans färg med din outfit för dagen. Eller varför inte göra en lång fläta och använda flera olika färger på slingorna med hårförlängning. Du kommer garanterat få ett regnbågshår och vem vill inte ha det?

Vad väntar du på? Ta steget och färgsätt dig själv och din omgivning redan nu. Vi tror nog att fler kan bli sugna på att göra en förändring med våra hårförlängningar när de får se din nya look! Kanske ska du beställa några extra slingor för att kunna dela med dig av färgsymfonin?
Läs mer
4 träffar