vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Peruker

Peruker

Det finns inga bättre partyprylar än just peruker eftersom du kan bli precis den du vill vara för en kväll! För en komplett maskeraddräkt är rätt hår ett måste, annars kommer du aldrig vinna priset för bäst kostym. Peruker passar dessutom utmärkt om du vill spexa lite på jobbet eller chocka klasskompisarna med att du blivit flintis under natten. I vårt utbud av peruker hittar du något för alla tillfällen.

Peruker för barn – Vi har ett stort utbud av peruker för barn så att de helt och fullt kan leva sig in i olika karaktärer. Att ha ett gäng peruker hemma är ett hett tips för stressade föräldrar som vill underhålla sina busiga ungar. Be dem sätta upp en föreställning så hinner du fixa middagen! Vi har peruker för de flesta prinsessorna som Ariel, Rapunzel, Elsa och Snövit. Gillar barnen Astrid Lindgrens figurer hittar du flera passande peruker i vårt utbud. Sen har vi givetvis mer generella varianter som spökperuker, indianperuker och vikingaperuker.

Kändisperuker – Om du vill vara en rockstjärna för en natt, eller bara tycker att Tina Turner har den snyggaste frisyren i hela världen, så har du hittat rätt. Här kan du förvandla dig till en sexig hårdrockare med pudelperuk, en skönsjungande souldiva, eller kungen av rock med en äkta Elvis-peruk. Om du är mer för politik kanske Trumps fräcka barr lockar medan frugan får gå som The First Lady.

Maskeradperuker – Vi har ett stort utbud av peruker för både dam och herr som gör dig till maskeradens stjärna. Vad ska du föreställa? Vi har rätt kalufs! Du hittar till exempel sagoboksperuker för vuxna så att du äntligen kan leva ut drömmen som prinsessa. Är det pirat eller indian du drömmer om har vi det långa hårsvallet som ger dig den rätta mystiska och exotiska framtoningen. En annan klassiker är våra gråa tantperuker och rufsiga gubbperuker. En flintperuk gör sig lika bra när du spelar ärkeskurken som snälla gamla Skalleper. Kolla in vårt utbud av peruker till maskerad online!

Festperuker – Alla peruker passar för fest, men vissa är snäppet vassare. En glitterperuk blir den perfekta accessoaren på nyårsfesten, medan en peruk i en festlig färg gör sig bra på nattklubben. Har du alltid velat ha ett riktigt stort afrokrull? Det är lätt ordnat med våra afroperuker! Vill du testa tesen om blondiner verkligen har roligare? Varför vänta! Köp en blond peruk online och testa redan till helgen!

Man kan aldrig ha för många peruker hemma eftersom de kan användas vid så många tillfällen. Det är alltid en partyhöjare att komma iklädd en peruk, men räkna med att alla kommer vilja prova den och ta selfies! När du köper peruker online blir det dessutom billigt, så köp gärna några extra så att polarna också kan klä ut sig i roliga peruker på maskeraden! Varför inte starta ett rockband eller ha 20-talstema på möhippan? Så fort peruken kommer på kommer ni känna hur ni förvandlas till den önskade personligheten. Varning för att gå för långt om du har iklätt dig en halloweenperuk som förvandlar dig till zombie, vampyr eller djävulen själv – då gäller det att lägga band på inlevelseförmågan så att inte de andra festdeltagarna råkar illa ut!
Läs mer