Hem
Maskerad Peruker Blonda Peruker

Blonda Peruker

Med blonda peruker kan du äntligen testa tesen om blonda faktiskt har roligare. Vårt utbud av blonda kalufser ger dig möjligheten att byta stil varje dag, eller bli din idol för en kväll. Här hittar du blonda peruker som ger dig en snygg och glamorös look, de som passar perfekt till maskeraden och de som bara passar att ha till hands när du känner för att spexa. Enligt oss på Partykungen kan man aldrig ha för många blonda peruker hemma. Här är vår lista över måsten om du är en sann partyprisse:

Blonda peruker för 80-tals rockare och discodansare – 80-talet var årtiondet då håret fick stå i fokus. Det var blont, det var stort och det var uppseendeväckande, oavsett vilken stil personen hade i övrigt. Våra favoriter bland 80-talskalufserna är de som hårdrockarna hade. Alltså burrigt eller krulligt, långt, och gärna lite kortare uppe på huvudet. Vi har blonda peruker med rätt hårdrockskänsla som får dig att se ut som Joey Tempest, Jon Bon Jovi eller Twisted Sister. Är du mer ett fan av discoeran så hittar du blonda peruker med krulligt, långt hår som du kan styla med roliga hårband och mycket hårspray.

Kända blonda musiker – Om du är på en tråkig fest är det alltid bra att ha en blond peruk i väskan. Framförallt en som får dig att se ut som en känd sångare! På med rätt låt och gör ett litet framträdande à la Sikta mot stjärnorna, så ska du se att feststämningen höjs! Vi har blonda peruker för att efterlikna vår tids allra främsta musiker som Dolly Parton, Kurt Cobain och Tina Turner.

Game of Thrones eller Lord of the Rings? – Tänkte du gå på maskeraden som Daenerys Targaryen eller som Legolas? Vi låter det vara osagt vilken blond skönhet vi gillar bäst, men vi har rätt platinablond peruk oavsett vem du föredrar!

Glamorösa blonda peruker – Ibland vill man bara byta personlighet för att få testa på något helt annat, som att vara en glamorös miljardär till exempel. Vi har glamorösa blonda peruker för både damer och herrar. Välj mellan böljande lockar som en riktigt Hollywoodfru eller en kortare page som får dig att känna dig som Marilyn Monroe, Grace Kelly eller prinsessan Diana. Även våra glamorösa herrar kan känna sig som en drömprins eller en yacht-ägande brat.

Blonda hippie-peruker – Att klä sig som hippie är alltid ett kul inslag oavsett vad det är för dag. Vi är inte alla försedda med långt, tjockt hår, men med våra blonda peruker i hippiestil får du snabbt rätt look. Fläta in lite blommor och färgglada band så är din maskeraddräkt så gott som klar.

Spana gärna in utbudet för att inspireras till din nästa outfit. Vi har blonda peruker som passar för ett visst årtionde, eller de som passar för ett specifikt maskeradtema. Våra vuxenperuker kommer vanligtvis i one size, och de passar till de flesta med ett normalstort huvud. Köp dina blonda peruker online, så är du redo för nästa fest eller teaterföreställning!
Läs mer