vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Peruker Billiga Peruker

Billiga Peruker

Vi vet alla att maskeradkostymer kan vara en dyr historia men hos Partykungen hittar du billiga peruker så att du kan byta skepnad så ofta du vill. Frossa i välfönade långa och drömmiga billiga peruker online, krulliga frisyrer eller till och med självlysande varianter. Trots olikheten i utseende har de en gemensam nämnare – att de är billiga och därmed får du mer pengar över till annat som du behöver för en riktigt lyckad temafest som dekor, girlanger och snacks.

Det finns människor som sätter likamedtecken mellan billigt och dåligt. Antagligen har dessa personer inte testat Partykungens billiga peruker till maskerad. Du som handlar våra produkter är förmodligen lite smartare än genomsnittet eftersom du vet att du får mycket mer för pengarna, och därmed exempelvis kan fylla upp barnens utklädningslåda med en massa olika skojiga och billiga peruker. Barn leker ju för det mesta hela dagarna och vi vuxna sneglar avundsjukt i deras riktning när vi själva sitter och jobbar eller betalar räkningar. Någon klok person sa att för barnen är leken på allvar och allvaret bara på lek. Det stämmer. Ta en paus från det du tror är viktigt och låt dig sugas med in i barnens lekar. Ta på er olika billiga peruker och hitta på nya karaktärer tillsammans. Prova olika röster, gångstilar och dialekter. Hur låter en punkare som talar östgötska respektive skånska och vad händer om en gammal vetenskapsman träffar en Disneyprinsessa? Vi vet inte men du får gärna berätta när ni har provat! De flesta av våra billiga peruker är tillgängliga i en storlek och detta gäller såväl vuxen- som barnperuker.

Är det dags för barnkalas så gör något extra roligt denna gång för de små minimänniskorna som kommer, ställ till med en festlig maskerad! Med billiga peruker kan alla komma utklädda. Blir det ett gäng bekanta karaktärer från exempelvis en film som kommer eller dyker det upp helt nya skapelser? Självklart ska ni lotta ut pris för bästa peruk. Vem som vinner? Allihopa såklart! Gör något kul när du avslöjar vinnarna genom att exempelvis sticka hål på en ballong som är fylld med konfetti eller blås i en tuta och förkunna resultatet. Priset blir kanske en smaskig tårtbit. Självklart har födelsedagsbarnet fått bestämma smak på tårtan.

Inte bara barn tycker om maskerader och billiga peruker. Det gör ju även vi vuxna då det faktiskt är tillåtet och accepterat för oss att gå utanför våra vanliga roller. Om du skulle bli en annan person eller karaktär, nu levande eller avliden, vem skulle du då vara? Blir det någon verklig person eller en karaktär från en film eller bok? Kanske hittar du på en helt egen figur som har 50-talsperuk, kör raggarbil och bär jeansväst? Har du svårt att bestämma dig så beställ hem ett helt gäng olika billiga peruker och prova fram rätt figur framför spegeln. Är ditt egna hårsvall långt rekommenderar vi att du köper till ett hårnät som samlar upp ditt hår under peruken. Låt maskeraden börja!
Läs mer