vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Peruker Barnperuker

Barnperuker

Bor det yngre upplagor i hushållet är det självklart att dessa måste ha mängder med coola, roliga, fina och färgglada barnperuker att välja mellan till maskeraden eller utklädningslådan. Då barn ofta vill byta skepnad har vi låga priser så att du ena stunden har en prinsessa i huset och i nästa en läskig häxa.

Alla gillar väl att klä ut sig! Att för en stund få chans att byta sitt vanliga liv och utseende mot någon helt annans. När vi vuxna kanske har accepterat att vi aldrig kan bli superhjälte, prinsessa eller en Disneyfigur på riktigt tror barnen fortfarande att det är helt möjligt och rimligt att kunna byta liv med valfri Astrid Lindgren-figur. Det är en härlig känsla att drömma utan gränser och känna att allt är möjligt. Ha en liten eller stor utklädningslåda där hemma fylld med barnperuker så att barnet kan vara den karaktär hen känner sig som för dagen. Skyll gärna på oss när barnet dyker upp som en sagofigur på förskolan.

Många av våra barnperuker är baserade på välkända karaktärer som barnen älskar och som ni har läst om eller sett på TV många gånger. En del kanske du känner igen från din egen barndom och en del kanske är helt nya. Vi kan dock inte lova att du kan motstå begäret att själv dra på dig en peruk för att bli din barndoms stora favoritkaraktär. Ta bara av dig den innan det där viktiga jobbmötet. Alla är inte lika chill som du och vi när det kommer till att bejaka sin inre prinsessa eller Disneyhjälte.

Att bjuda hem några kompisar på födelsedagen och bjuda på tårta, saft och massa lekar är kul men blir ännu roligare om alla är utklädda. Barnperuker blir kronan på verket för hela maskeraddräkten och gör looken klockren. Vi har ett stort och brett utbud av barnperuker så att de flesta nog kan klä ut sig till sin favorittjej eller -kille. Barnperukerna är ofta tillverkade i en storlek och passar de flesta små huvuden. Köp gärna till ett hårnät om ditt barn har långt hår för att resultatet ska bli så verklighetstroget som möjligt. Självklart hittar du också ansiktsfärg och hårprydnader i våra andra kategorier för att skapa en komplett outfit.

När mörkret börjar bli allt tätare och dagarna kortare kommer halloween som lyser upp tillvaron med ljuslyktor av pumpor. Det är dock inte bara pumpor som behövs för en riktigt bra halloweenfest utan också en bra kostym och fina barnperuker. Vem vill ditt barn klä ut sig till i år? En del skolor och fritidsgårdar anordnar halloweenfester för alla små spöken som vill dansa, äta godis och hänga med vännerna. Kanske är ni några familjer som går ihop och arrangerar en gemensam bus eller godis-turné genom kvarteret? Naturligtvis måste alla vara utklädda med passande barnperuker och det är precis lika rätt att vara en känd musiker, en betydelsefull vetenskapsman som en sjöjungfru eller häxa. Bara fantasin sätter gränser och som vi alla vet är den oändlig för barn. Vem vet, kanske uppfinner barnet en helt ny karaktär som världen ännu inte skådat med hjälp av sina barnperuker?
Läs mer