Presentaskar

Presentaskar skapar positiv förväntan hos den som ska få en gåva! Här på Partykungen hittar du exklusiva presentaskar med sidenband men också askar som är som gjorda för att locka fram ett härligt skratt. Att köpa presentaskar från oss kan innebära att det händer något oväntat i samma stund som asken öppnas... Det kan bli hela festens höjdpunkt.

Att välja en bra present är viktigt men hur du paketerar den spelar också stor roll. Det gäller inte minst om det är en stor och viktig fest. Vi har flera presentaskar som är gjorda för presenter du ger bort vid särskilda tillfällen, till exempel ett bröllop när det gärna får vara lite extra pampigt eller presentaskar som passar bra till en julklapp. Om du ska ge bort vin eller annan dryck i en glasflaska fyller presentaskar en viktig funktion eftersom de skyddar det du ger bort så att det inte kan gå sönder.

Särskilda askar för tårtor och organzapåsar för mindre gåvor är andra exempel på speciella varianter av presentaskar. Många av våra askar kan givetvis passa i de flesta sammanhang, så länge det du ska ge bort får plats i asken. Klickar du på produktbeskrivningarna så ser du vilka mått asken har. Ibland kan du också välja mellan olika färger på våra presentaskar.

Om du inte vill ge bort en överraskning utan signalera tydligt vad det handlar om har vi även transparenta presentaskar i plast och presentaskar i papper med ett litet fönster som ger en hint om vad som finns i paketet. Vi har kort sagt allt du behöver i fråga om askar för att du ska kunna ge bort snygga presenter, vad det än är som du tänker ge bort!

Snygga och billiga presentaskar kan användas som alternativ till godispåsar om du arrangerar ett barnkalas och vill att alla ska få med sig något gott hem från festen. Ett annat sätt för att använda presentaskar och korgar är att presentera godis i dem om du vill göra en riktigt stilren buffé, som vid påsk, jul eller nyår.

Att slå in ett snyggt paket med presentpapper är faktiskt något av en konst. Det gäller också att man har tejp hemma och kan klippa ut lagom stora bitar av ett lämpligt presentpapper. En snygg presentask är inte bara trevlig att få utan också väldigt praktisk för dig som ger bort en present. Du slipper krångla med själva inslagningen, om du inte vill slå in även själva asken. Med en uppsättning presentaskar är du alltid redo när du vill uppmärksamma någon med en fin gåva.

Fina presentaskar slängs inte bort när paketet är öppnat. Vissa av de presentaskar du hittar hos oss på Partykungen är så fina att de faktiskt blir som små gåvor i sig själva. En ask av bra kvalitet har man nästan alltid användning för även om det inte är gåvan som fanns där från början som förvaras i asken efter att presenten öppnats.

Presentaskar kan hjälpa dig, eller den som får en present, att hålla ordning på många saker. Att använda skokartonger är en klassiker men det ser kanske inte så kul ut. Många av våra presentaskar är så snygga att de kan stå framme i vilket rum som helst! Självklart kan du även köpa presentaskar åt dig själv och använda dem till snygg och prydlig förvaring i hemmet.

Om du ska ge bort presenter är det en riktigt bra att idé att även köpa hem praktiska presentaskar i olika storlekar. Sådana kommer alltid till användning förr eller senare.
Läs mer