Presentpapper

Finns det något trevligare än att få ge bort ett paket som är inslaget i ett riktigt fint presentpapper? Det kunde möjligen vara att få slå in själva paketet och göra presenten så personlig och vacker som bara möjligt! Med vårt sortiment av snygga presentpapper är möjligheterna oändliga, och hos oss hittar du självklart allt du behöver för att kunna skapa kreativa, roliga, spännande och lustiga paket som du kan ge bort till dina nära och kära. Hos oss på Partykungen finns allt från färgglada till stilrena presentpapper till ett riktigt bra pris!

Tack vare vårt stora sortiment av presentpapper online kommer du kunna hitta ett som passar till just den personen som du vill uppvakta! När ett barn fyller år ska både lekfullhet och nöje stå i fokus, och hos oss kan du välja mellan flera olika papper med roliga motiv som kommer älskas av de små. Ska du istället gå på bröllop och vill uppvakta brudparet med en fin gåva hittar du många passande papper i fina pastelltoner som du enkelt kan pynta med olika snören. Även när julen står för dörren och alla julklappar ska slås in kan vi erbjuda mängder av papper med olika motiv som förknippas med årets mysigaste högtid.

Om du är en person som liksom vi tycker att det är minst lika roligt att göra själva paketet som det är att ge bort det får du många möjligheter med våra presentpapper. Vill du utmana din kreativitet och skapa en personlig och unik gåva är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan med fördel välja att använda flera olika mönstrade eller enfärgade papper och skapa mönster på gåvan genom en lager på lager-effekt. Sådana inslagningar visar inte bara att du har lagt ner tid på att hitta en fin gåva, utan även att du valt att lägga ner tid på att göra själva paketet så speciellt som möjligt.

Ett välkänt talesätt är att det inte bara är utsidan som räknas, utan även insidan. När det kommer till presenter stämmer det ordspråket som pricken över i:et. Att göra ett paket vackert handlar nämligen inte bara om vilket presentpapper du väljer eller hur du väljer att pynta paketet, utan även om hur du gör insidan speciell. Idag när unboxing är så populärt är det extra viktigt att själva öppnandet blir en upplevelse i sig. Vi erbjuder mängder av silkespapper i fina färger som kommer göra att presenten känns exklusiv och tilltalande för den som öppnar paketet. Silkespapper kan du använda för att fylla ut kartongen genom att lätt fluffa till det, och det kan även användas för att göra ett fint omslag runt en tröja eller annan mjuk present som ska ges bort.

Det är självklart inte enbart när du ska gå på kalas som presentpapper kan komma till användning! Tack vare att den här typen av papper ofta har lite mer stadga än vanligt papper går det också att dra nytta av alla mönster och färger när du pysslar där hemma. Pappret är tacksamt att använda både för scrapbooking och när man exempelvis vill göra egna bokmärken. Eller varför inte använda pappret till att göra en figur eller ett mönster på ett födelsedagskort?

Våra papper finns i olika storlekar så att du kan anpassa valet efter dina behov. Vi har dessutom både matta och blanka papper, så att du kan hitta precis den typ av papper som du tycker är finast!

Vi på Partykungen älskar fester och att fira andra! Välkommen att botanisera i vårt utbud när du ska köpa presentpapper för ett kalas, ett jubileum eller en bemärkelsedag!
Läs mer