Presentpåsar

Om du har köpt ett gäng med grymma presenter till dina nära och kära så kommer du behöva minst lika grymma presentpåsar. Våra snygga presentpåsar visar att du har ett öga för detaljer och tänkt till lite extra.

Om du trodde att presentpåsar bara var vanliga påsar i tråkiga färger så är det dags att tänka om. Nuförtiden kan du skaffa coola varianter som dock riskerar att få din gåva att bli förbisedd för att påsen stjäl showen. Har du inhandlat dina gåvor på Partykungen behöver du dock inte oroa dig. Istället kan du glädjas åt att din omtänksamma present endast kommer att bli ÄNNU bättre när den kommer i en vacker påse.

Små eller stora presenter, något till julen eller kanske till studenten? Barnkalas eller maskerad? Vi har presentpåsar som kommer lösa alla dina bekymmer, nu behöver du bara hitta något kul att stoppa i dina nya påsar!

Kommer du ihåg när man var liten och gick på barnkalas? Massor med ballonger, tårta tills man storknar och alltid en presentpåse när man satt i bilen på väg hem med mamma. Presentpåsar är inte bara behållare för dina gåvor utan kan också användas i massor av olika sammanhang. Tänk brett, tänk fest! Om du är en festfixare som gillar att tänka på varenda liten detalj så kommer presentpåsar komma som en skänk från ovan.

Här är tre användningsområden där våra praktiska presentpåsar kommer komma väl tillhands.

Presentpåsar till barnkalaset – Har ditt älskade barn fyllt år och du bjudit in grannskapets alla ungar? Varför inte köra en klassisk runda av fiskdamm och låta barnen gå hem med en presentpåse full av godis och gott? Om barnen är söta nog så kan du fylla påsen med andra saker. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna men kika runt på Partykungen för inspiration.

Presentpåsar till festen – Har du ställt till med en rejäl fest så kan du komma att toppa det med presentpåsar till dina gäster. Dessa gåvor är även kända som goodiebags och är perfekta om du exempelvis vill marknadsföra en produkt eller har sponsorer som vill ge bort något flott.

Presentpåsar till studentfesten – Sjung om studentens lyckliga dag! Om en god vän eller dina barn står inför en av livets stora milstolpar så behöver du fira med pompa och ståt. På Partykungen finner du allt inför studentfirandet men om du redan inhandlat en utmärkt gåva till den blivande studenten så behöver du bara en snygg presentpåse att stoppa den i. Välj mellan massor av snygga motiv och glöm inte att hålla den på tryggt avstånd när det börjar sprutas champagne!

Det ska inte behöva vara särskilt komplicerat att planera en fest eller firande. På Partykungen har vi sett till att samla allt som behövs till festen på ett och samma ställe. Här kan du enkelt köpa presentpåsar online som passar lika bra när du är bortbjuden som när det är du själv som är festfixaren.
Läs mer