vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

11-årskalas

Ett 11-årskalas är en stor dag för barnet som fyller år! Det är dags att fira med stil och ett minne som länge kommer att leva vidare. Hos Partykungen har vi allt du behöver för att skapa den perfekta atmosfären till 11-årskalaset - allt från dekorationer, dukningar till kalaspåsar och mycket mer.

För att göra det så personligt och finurligt som möjligt rekommenderar vi att välja ut ett tema som speglar just deras intressen och personlighet. Här kan du välja mellan olika teman som passar in på ett 11-årskalas, exempelvis Disney, rymden, superhjältar eller dinosaurier. Välj bland ballonger, girlanger, banners och mycket mer som tillsammans skapar en spännande upplevelse!

Du hittar även andra produkter som passar bra till 11-årskalaset. Till exempel kan du dekorera din fest med ballonger i olika färger. Vi har både latexballonger och folieballonger i olika former - runda, hjärtan och stjärnor - som skapar magi när de blandas med de andra dekorationerna. Du kan också ta det ytterligare ett steg och använda heliumfyllda ballonger för att skapa en sprakande effekt! För att skapa den ultimata kalasstämningen rekommenderar vi även att komplettera med lite kalasprylar såsom leksaker, smågodis, sugrör och mycket mer.

I vårt breda sortiment hittar du också massor av godispåsar med motiv från favoritfigurer såsom Disneyprinsessor eller olika superhjältar - perfekt för att dela ut till gästerna. Och glöm inte dukningen! Vi har alla dukningsprylar som behövs för ett 11-årskalas, till exempel dukar med motiv från olika teman; musik, djur eller sport - vilket även gömmer undan det gamla trista träbordet! Så lita på oss när det kommer till 11-kalasets dekorationer och kalasartiklar!
Läs mer