vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

12-årskalas

Ett 12-årskalas är en speciell och minnesvärd dag för de som är inblandade, oavsett om det är barn eller vuxna. Det är en stor händelse som ska firas med glädje och så mycket festlig stämning som möjligt. På Partykungen har vi ett brett sortiment av kalasartiklar, dukningsartiklar och dekorationer som passar för ett 12-årskalas och gör att det blir en perfekt dag!

För att få till den rätta atmosfären kan du välja ut lite festliga dekorationer som exempelvis ballonger, paljetter, flaggor, serpentiner och annat som matchar 12-årstemat. För att skapa en lite mer personlig stil så erbjuder vi produkter som du kan anpassa till just det speciella tillfället; kanske en festlig banner med texten "12-åring" eller en egentryckt ballong med födelsedagsbarnets namn och "12 år!".

För att göra kalaset ännu roligare kan du beställa partyprylar som passar perfekt för alla 12-åringar. Hos oss hittar du kalasprylar såsom partytutor och blåsormar, men också partyprylar såsom såpbubbelmaskiner och discoljus för ett riktigt 12-årsdisco! Förutom detta hittar du massvis med klassiska spel såsom Memory, Twister och kortspel som kan vara roliga aktiviteter på ett 12-årskalas.

Men det tar inte slut där - för att ge alla gäster en komplett upplevelse på kalaset finns det också mycket godis på vårt lager! Överraska gästerna med en inbjudande godisbuffé, eller varför inte snacksbuffé där du dukat upp med våra snygga snacksboxar?

Här på Partykungen hittar du allt för ett maxat 12-årskalas, bara att välja och vraka i vårt breda sortiment för att göra 12-årsfesten extra fantastisk - och göra födelsedagsbarnet mer än nöjd!
Läs mer