Till toppen
Visa större bild

Abraham Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Denna halloweenfest ska bli riktigt mäktigt! Genom att glida in som den förste amerikanska presidenten kommer resterande på festen veta att de inte har en chans i den årliga maskeraddräkts-tävlingen. Abraham Lincoln var Amerikas första president och hade sin makt mellan 1861- och 1865 så är det ett 1800-talsparty du ska på, ja då kommer denna dräkt göra sig riktigt passande! 

Abraham Maskeraddräkt är en snygg och väldesignad maskeraddräkt föreställande den amerikanska presidenten Abraham Lincoln. Medföljer gör en rock, en väst, en hatt samt en fluga. Dräkten passar utmärkt till halloweenfiranden, maskeradfesten eller när du bara känner för att vara Abbe en stund! 

Skägg, skor, byxor och skjorta medföljer ej!

Material: 100% Polyester.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47882 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle