Till toppen
Visa större bild

Alfapet Original

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nog har väl alla någon gång spelat Alfapet, eller åtminstone hört talas om det? Denna ordspelsklassisker har nämligen legat högt upp på säljtoppen ända sedan det introducerades 1954, så varför inte utmana mormor på en spännande match?

Alfapet går ut på att bilda ord av bokstavsbrickor för att samla poäng. Du ska lägga så många och långa ord som möjligt men du får vara uppmärksam för det finns rutor som kan ge dig minuspoäng. När ni i slutändan har slut på brickor eller inte kan lägga ut fler ord är det personen med flest poäng som tar hem den åtråvärda segern. Så, ju bättre ordförråd du har, desto större försprång har du!

Fakta om Alfapet Orginal:
  • Antal spelare: 2-4 personer
  • Ålder: Från 10 år
  • Speltid: Ca 60 min

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43632 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle